2777
2789
ببخشید حدودا مثلا چند ساعتی چقدر شیر درخواست میکرد

واقعا یادم نیست اما شیرخشک های ۸۰۰ گرمی سیمیلاک رو هر هفته یکی تموم میکرد یعنی شنبه تا پنج شنبه حدودی شش روزی 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
میخوام بدونم چه وعده هایی ب بچه شیر میده.. من خودم ی وعده دم صبح ب بچه شیر میدم ینی از ساعت حدود ده ...

ببین گلم من برنامه غذایی بچم رو‌مینویسم،،ولی فرق دارن باهم بچه ها

پسر من ساعت دوازده ۱۲۰سی سی بهش شیرخشک میدم ،،بعد صبح ساعت هشت دوباره۱۲۰سی سی،،،ساعت نه ،نه و نیم صبحونه میدم،،،دوازده دوباره شیر،،،یک و‌نیم ناهار،،،،سه و‌نیم چهار شیر و‌چرت،،،پنج و‌نیم عصرونه،،، هفت شیر،،،نه شام و دوباره دوازه شیر،،البته ممکنه یکم ساعتا تغییر بکنه ولی روتینش همینه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین گلم من برنامه غذایی بچم رو‌مینویسم،،ولی فرق دارن باهم بچه ها پسر من ساعت دوازده ۱۲۰سی سی بهش ش ...

پس شیری ک صبح بهش میدین باعث نمیشه اشتهاش واسه غذا کور شه.. 

غذا چیا و ب چه روشی میدین بهش

پس شیری ک صبح بهش میدین باعث نمیشه اشتهاش واسه غذا کور شه..  غذا چیا و ب چه روشی میدین بهش

نه گلم،،،غذاهاش متفاوته متفاوته،،زرده تخم بلدرچین،،،،سرلاک،،،پنیرخامه ای ،،کره مربا،،،فرنی،،،شیربرنج،،،عدسی،،لوبیا گرم

ناهار ،،کته،،،سوپ قلم،،اگر مناسبش باشه غذای خودمون،،،

عصرونه پوره سیب و‌موز،،،فرنی،،،بستنی،،،ماست،،،پوره سیب زمینی

شام ابگوشت،،،یا هرچیزی خودمون میخوریم و‌ مناسب هست واسش،،،گاهی هم اشتها نداره همون شیر میخوره میخابه

نه گلم،،،غذاهاش متفاوته متفاوته،،زرده تخم بلدرچین،،،،سرلاک،،،پنیرخامه ای ،،کره مربا،،،فرنی،،،شیربرنج ...

خودتون بهش میدین می‌خوره یا میزارین جلوش ک خودش بخوره؟ 

ببخشید انقد سوال میپرسما

[QUOTE=335176651] خودتون بهش میدین می‌خوره یا میزارین جلوش ک خودش بخوره؟  ببخشید انقد سوال میپ

یه زیرانداز میندازم زیر صندلیش میزارم جلوش ،،،یکم میریزم داخل ظرفش میزارم جلوش همزمان که مشغوله منم بهش میدم

باید حتما بزارم داخل صندلی غذا وگرنه اصلا نمیمونه همه جا رو‌کثیف میکنه

[QUOTE=335176651] خودتون بهش میدین می‌خوره یا میزارین جلوش ک خودش بخوره؟  ببخشید انقد سوال میپ ...

اوهوم دختر منم دیگه از دستم نمیخوره فقط باید بزارم جلوش اونم همه جارو پخش میکنه ی ذره هم میخوره 

اوهوم دختر منم دیگه از دستم نمیخوره فقط باید بزارم جلوش اونم همه جارو پخش میکنه ی ذره هم میخوره  ...

خودشون بخورن خیلی بهتره،،،بزار خودش بخوره عادت کنه

قد و‌وزنش چقدره،،