2777
2789

یک مادر پر ارامشه که اجازه میده بچه ش سر صبر غذا خور شه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه من‌شیرخشکی بود ولی تا دوسال اصلا غذا نمیخورد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام وعده های شیرشو بدونم ک چجوری میده 

هر وقت خودش میخواست شیر میدادم 

وعده های اصلی رو هم غذا میخورد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بفرما سوالت رو‌تا جواب بدم

میخوام بدونم چه وعده هایی ب بچه شیر میده.. من خودم ی وعده دم صبح ب بچه شیر میدم ینی از ساعت حدود ده شب ک می‌خوابه دیگه شیرش نمیدم تا دم صبح.. بعدش حدودای ده صبح بهش صبحونه میدم ولی نمیخوره میخوام بدونم اگه اون وعده دم صبحو حذف کنم اشتهاش بیشتر میشه ک صبحونشو بخوره.. ولی اگه اون وعده شیرو حذف کنم مقدار شیری ک تو بیس چار ساعت میخوره کمتر از 700سیسی میشه 

خانوما هفت ماهگی به جز حریره و فرنی چیا میتونیم بدیم به نوزاد 

سیب درختی پوره شده 

سیب زمینی 

سوپ 

برنج و عصاره گوشت 

تست مواد غذایی رو بگیر و بده کم کم جز مرکبات ٫ عسل٫ تخم مرغ ٫ شیر و لبنیات و شیرینی 

ینی از کجا میفهمیدین الان شیر میخواد.. گریه میکرد؟ 

اره دیگه 

یادم نیست 

اما مشخص میشد شیر میخواد دیگه 

هم اینکه یچیزش ذاتی برای مادر متوجه میشی الان شیر میخواد یا نمی‌خواد