2777
2789
عنوان

پاک بودن هیچ جا ب دردم نخورد💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 73 پست
ارتباط اجتماعی ینی چی ینی برم بغل پسر باهاش ببخشید لا..س بزنم ؟؟ 

ببین عزیزم شما حتی یه پیام ساده توی مجازی که بر خلاف نظرتون هست رو با تندی و گارد گرفتن جواب میدید

اداب معاشرت یعنی بدون دعوا یا بحث با مردم صحبت کنی سر هر چیز کوچیکی یهو عصبی نشی با طرف دعوا کنی 

این اولیش 

وقتی نه سر کار میرید نه بیرون خونه جایی مشغولید دقیقا چجوری باید خاستگار شما رو پیدا کنه؟

این گوشه گیر بودن ربطی به پاک بودن نداره 

ادم باید طریقه ارتباط هم با جنس موافق هم جنس مخالف توی چهار چوب شرعی بلد باشه 

سریع عصبانی نشه به بقیه بپره 

و لطفا حسادت رو از خودت دور کن الان به همه خانم های متاهل تهمت  ناپاکی زدید

قبل اینکه به ازدواج فکر کنید روی روابط اجتماعی و اخلاقتون کار کنید

شاید خونه پدر و مادر نازتونو بکشن هر چی بگید بگن چشم ولی تو خونه شوهر بخوای اینجوری عصبی بشی دو روزه برت میگردونن

اینم بگم اتفاقا تفاوت نظر با همسر و خانوادش ممکنه وجود داره تو همه زندگی ها بحث پیش میاد ادم باید روی خودش مسلط باشه 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم سخته درکت میکنم امیدوارم همین امسال ازدواج کنی و تاپیکش رو بزنی😊♥️

مرسی خواهر❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

ببین عزیزم شما حتی یه پیام ساده توی مجازی که بر خلاف نظرتون هست رو با تندی و گارد گرفتن جواب میدید ...

عزیزم اگه اجازه بدین من یه مخالفتی داشته باشم. من هم دانشگاه می‌رم، هم سینما، هم کافه، هم پارک و... و... و... روابط اجتماعیمم خوبه، عصبی نیستم، بداخلاقم نیستم، ولییییی اصلا خواهان هم ندارم! به نظر من همش دست سرنوشته. کسی که خدا براش نخواد، شما همش بیرون از خونه نگهش دار! اصلا دیده نمی‌شه. ولی کسی که خدا براش بخواد، هیچ جاییم نره، به گوش مردم می‌رسه که این خانواده یه دختر دارن!

ببین عزیزم شما حتی یه پیام ساده توی مجازی که بر خلاف نظرتون هست رو با تندی و گارد گرفتن جواب میدید ...

عزیزم حرفاتون درسته ولی زندگی  بدون عشق  همین بلا رو سر ادم میاره،  🙂صبح پاشی بدون عشق و انگیزه تا شب🙂اگ جای من بودی از منم بدتر میشدی خواهر

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

عزیزم اگه اجازه بدین من یه مخالفتی داشته باشم. من هم دانشگاه می‌رم، هم سینما، هم کافه، هم پارک و... ...

عزیزم استارتر گفتن کم رو و خجالتی و پاک بودن...

من گفتم کمرو و خجالتی بودن هیچ ربطی به پاک بودن طرف نداره

ادم باید بتونه یه جایی حقشو بگیره یا ارتباط رو بلد باشه 

اخلاق و معاشرت خیلی تاثیر داره

حرف من تناقضی با حرف شما نداشت گلم کلا راجب چیز دیگه ای بود

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اره هر غلطی میکنن بعد برا ازدواج خودشون میشن حضرت محمد   کلا ایرانی جماعت با همه دنیا فرق دار ...

نه خب همونطوری دختراهم همچین توقعی دارن دیگه 

کی دلش میخواد شوهرش قبل از خودش با چند نفر دیگه بوده باشه  یا شریک داشته باشه

ربطی به دین هم نداره ، همه آدما همچین چیزی دارن با خودشون ، یکی بیشتر یکی کمتر

🤌🫀
دقیقا ، اونا ک دوس پسر داشتن با همون ازدواج کردن ، قدیما ب ما میگفتن پسره نمیاد دوس دخترشو بگیره ولی ...

والله من صحبت کردم بیرون نرفتم با هیچ کدومشون اما بگیر نبودن هیجی لاشی هم بودن دنباله کثافت کاری من همون روزهای اول کشیدم کنار