2777
2789
عنوان

پاک بودن هیچ جا ب دردم نخورد💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 73 پست
خجالتی بودن و اعتماد به نفس نداشتن ربطی به پاک بودن و بارکرگی نداره عزیزم شاید ارتباط اجتماعیتون در ...

ارتباط اجتماعی ینی چی ینی برم بغل پسر باهاش ببخشید لا..س بزنم ؟؟ 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

حالا من کلیپی دیدم خیلی از پسرا میگفتن با دختری که باهاش دوست بودن ازدواج نمیکنن.شما باید بری تو جامعه کسی شمارو ببینه.پاک بودن چیز بدی نیست.منم با همسرم دوست نبودم ایشون منو دید پدرشو جلو فرستاد.زیاد ناامیدی خوب نیست.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اجتماع برو روی اعتماد به نفست کار کنی حتما میاد. باید زرنگ باشی گیر آدمایی که همه ی دوراشونو زدن حالا دنبال آدم پاکن نیفتی

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خب خانواده محدود رو با هزاران روش میشه پیچوند  بعد دانشگاه بعد هر کلاسی هزار تا راه هست که  ...

مث اینکه به موارد بالا دقت نکردی 🤣

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

عزیزم توکل به خدا کن ان شاالله یه بخت خوب قسمتت میشه . شاید خدا میخواد یه آدم خوب و پاک مثل خودت نص ...

وقتی ۲۰ ساله بودم‌نوشتم همون سال یکی از اقوام ک‌۱۸ بود رفت با خواستگارم‌ازدواج کرد🙂

ارتباط اجتماعی ینی چی ینی برم بغل پسر باهاش ببخشید لا..س بزنم ؟؟ 

عزیزم کلا فکرت سمت بغل و بوسه و لاسه چرا😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
استارتر میشه یه سوال بپرسم؟ اگه به عقب برمیگشتی رابطه برقرار میکردی ؟ یا از پاک بودنت راضی ای الان؟

با عشقم اره هر جور شده  اره چون میدونم اگه باهاش بودم باهام ازدواج  میکرد 

ظاهر رو با ارایش میشه درست کرد اخه  روح و روانتون چرا آسیب دیده؟

بیخیال من دیگه پیر شدم منتظر مرگم😂

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

با عشقم اره هر جور شده  اره چون میدونم اگه باهاش بودم باهام ازدواج  میکرد

بنظرم ازدواج دو نفر اگه قرار باشه جور بشه میشه اگرم نه نمیشه

رابطه هم برقرار میکردی وقتی قسمتت نبوده هیچ ازدواجی صورت نمیگرفت

این کاربری دست سه نفر می باشد
بنظرم ازدواج دو نفر اگه قرار باشه جور بشه میشه اگرم نه نمیشه رابطه هم برقرار میکردی وقتی قسمتت نبود ...

من کلا قسمت هیچ کس نیستم این موضوعو قبول کردم🙂

یعنی اصلااا تو عمرتون سر قرار نرفتید؟؟؟

نه، هر کسیو من می‌خواستم نصیب یه دختر دیگه می‌شد. اوناییم که از من خوششون میومد درست و حسابی نبودن و من نمی‌پذیرفتم. خلاصه هیچوقت به صورت هم زمان من و یه پسر از هم خوشمون نیومد! چرا واسه همه آره؟ چرا واسه من نه؟