پاک بودن باکره بودن ساده بودن خجالتی بودن کمحرف بودن هیچ جا هیچ جا هیچ جا ب دردم نخورد هرکی دریده و عوضی و بد بود رفت سر خونه زندگیش من نه.تاحالا کسی رو بغل نکردم تاحالا کسی رو نبوسیدم خونوادم سختگیرن تاحالا دیت نرفتم تاحالا کسی دستمو لمس نکرده تاخواستم حرف بزنم گفتن خفه شو دختر بچه ای پشت سرت حرف میزنن تا خواستم یکیو بخوام بهم گفت بد دختر بد. خواستن بده؟؟ازدواج بده ؟؟برای من ازدواج انگار گناهه عوف.۳۲ ساله مه بچه نیستم
حالا من کلیپی دیدم خیلی از پسرا میگفتن با دختری که باهاش دوست بودن ازدواج نمیکنن.شما باید بری تو جامعه کسی شمارو ببینه.پاک بودن چیز بدی نیست.منم با همسرم دوست نبودم ایشون منو دید پدرشو جلو فرستاد.زیاد ناامیدی خوب نیست.
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تو اجتماع برو روی اعتماد به نفست کار کنی حتما میاد. باید زرنگ باشی گیر آدمایی که همه ی دوراشونو زدن حالا دنبال آدم پاکن نیفتی
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
نه، هر کسیو من میخواستم نصیب یه دختر دیگه میشد. اوناییم که از من خوششون میومد درست و حسابی نبودن و من نمیپذیرفتم. خلاصه هیچوقت به صورت هم زمان من و یه پسر از هم خوشمون نیومد! چرا واسه همه آره؟ چرا واسه من نه؟