2789
عنوان

مسافرت

78 بازدید | 3 پست

بچه ها توی بارداری با شرایط نرمال ماه هفتم هشتم مسافرت کسی رفته یا نه ؟ خواهرم میخواد بره من خیلی‌ استرس گرفتم اون اوایل بارداریش ماه پنجم نزدیک بود بچه سقط شده بعد تقریباً یه هفته استراحت مطلق بود بعدش دیگه بهتر شد الان شرایطش خوبه

دکترش باید تصمیم بگیره

خودش و شوهرش پزشکن دکترشم گفته مواظب باش خودمم دانشجوی پزشکیم ترم ۵ ام مسافرتش واسه اینه که فامیل شوهرش یه شهر دیگن که تا اون شهر تقریباً ۱۰ ساعت بعد عید فقط شوهرش رفته فامیلشون خخخخیییللللییی رفتن رو اعصباش هر چیم بهش میگم خودت خوب میدونی میگه اشکال نداره احتمال داره چیزیم بشه ولی خب بیمارستان هست خب خودش می‌دونه ولی داره دیوونم میکنه فقط واسه اینکه اونا ناراحت نشن ازش انقدر داره خودشو اذیت میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید الکی نگرانشم نمی‌دونم کسی رفته ؟ فقط واسه فامیل شوهرش میخواد بره دیروز خواهر شوهرش بهش زنگ زده بود کلی باهم حرف زده بودن من تقریباً نیم ساعت بعدش بهش زنگ زدم دیدم داره گریه میکنه به شوهرشم گفتم گفت حواسم بهش هست خب اگه بود حواسش به خواهرش بود که انقدر خواهرمو ناراحت نکنه تازه بهش گفتم بهشون میگفتی میخوان خودشون بیان توی ویلای ما نه دردسری واسه شما داره نه اونا غذام از بیرون بگیر یا کباب کن بعد گفت به خانوادم گفتم که امسال خانمم نیومد سال بعد ۳ تایی کل عیدو با نینیمون میایم ولی نمی‌دونم چجوری بازم اعصاب خورد کن میشن