2777
2789
عنوان

مسافرت

78 بازدید | 3 پست

بچه ها توی بارداری با شرایط نرمال ماه هفتم هشتم مسافرت کسی رفته یا نه ؟ خواهرم میخواد بره من خیلی‌ استرس گرفتم اون اوایل بارداریش ماه پنجم نزدیک بود بچه سقط شده بعد تقریباً یه هفته استراحت مطلق بود بعدش دیگه بهتر شد الان شرایطش خوبه

دکترش باید تصمیم بگیره

خودش و شوهرش پزشکن دکترشم گفته مواظب باش خودمم دانشجوی پزشکیم ترم ۵ ام مسافرتش واسه اینه که فامیل شوهرش یه شهر دیگن که تا اون شهر تقریباً ۱۰ ساعت بعد عید فقط شوهرش رفته فامیلشون خخخخیییللللییی رفتن رو اعصباش هر چیم بهش میگم خودت خوب میدونی میگه اشکال نداره احتمال داره چیزیم بشه ولی خب بیمارستان هست خب خودش می‌دونه ولی داره دیوونم میکنه فقط واسه اینکه اونا ناراحت نشن ازش انقدر داره خودشو اذیت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید الکی نگرانشم نمی‌دونم کسی رفته ؟ فقط واسه فامیل شوهرش میخواد بره دیروز خواهر شوهرش بهش زنگ زده بود کلی باهم حرف زده بودن من تقریباً نیم ساعت بعدش بهش زنگ زدم دیدم داره گریه میکنه به شوهرشم گفتم گفت حواسم بهش هست خب اگه بود حواسش به خواهرش بود که انقدر خواهرمو ناراحت نکنه تازه بهش گفتم بهشون میگفتی میخوان خودشون بیان توی ویلای ما نه دردسری واسه شما داره نه اونا غذام از بیرون بگیر یا کباب کن بعد گفت به خانوادم گفتم که امسال خانمم نیومد سال بعد ۳ تایی کل عیدو با نینیمون میایم ولی نمی‌دونم چجوری بازم اعصاب خورد کن میشن