2777
2789

به این فک کن که تو لیاقت کسیو داری که عاشقت باشه ، بیشتر از تو دوستت داشته باشه ، برات کلی تلاش کنه در عمل ، و نتونه بی تو زندگی کنه ...و با تمام وجودش از بین همه ی دخترا و زن ها فقط و فقط تو رو بخواد و بخواد باهات ازدواج کنه . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار دله دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بهتره رها بشی 

شاید شیوه eft خیلی سریع جواب بگیری و وابستگیت از بین بره

شیوه ساده ای داره و خودت میتونی انجام بدی

تقریبا ۶ جا روی بدنت هست که باید روشون ضربه بزنی و کلماتی را بگی....

مغز اون احساس رو تخلیه میکنه و راحت میشی..

هر بار بهتر میشی و باید ادامه بدی..

براخودت سرگرمی داشته باش فیلم ورزش کتاب ه چی که حالت ر خوب میکنه ازجاهای دیگه دوپامین مغزت روتامیین کن بهش فک نکن رویاپردازی نکن آهنگ شاد گوش بده هروقت خواستی فک کنی بهش بگو حالا دوروز دیکه یه ساعت دیگه کم کم حالت خوب میشه 

بدی هاشو بنویس رو کاغذ هر روز مرور کن

بدی هاش نیس دیگ نمیدونم چرا

انگار تونسته ذهنمو بخونه

ی بهونه داشتم که خیلی دختر بازه همش با اونا میگرده ولی الان اصن حتی باهاشون حرفم نمیزنه

خیلی مهربون نگام میکنه

من با اون آینده ای ندارم

منو و اون ب درد هم نمیخوریم

ولی این همش نزدیکم میشینه نگام میکنه طرفداریمو میکنه 

بخدا نمیخوام این کاراشو

باهام بد باشه ک منم راحت بتونم ازش بدم بیاد

به این فک کن که تو لیاقت کسیو داری که عاشقت باشه ، بیشتر از تو دوستت داشته باشه ، برات کلی تلاش کنه ...

با این کارایی ک میکنه مث اینکه همه این فکرارو داره

کلا آدم سالمی نیس

عشق یه آدم ناسالمم یه نوع رنجه

بدبختی باهام بدرفتاری نمیکنه که بهونه داشته باشم برا دوست نداشتن

تازگیا حتی مهربونم شده

با این کارایی ک میکنه مث اینکه همه این فکرارو داره کلا آدم سالمی نیس عشق یه آدم ناسالمم یه نوع رنج ...

همیشه خودت ر بیشتر ازهمه دوست داشته باش بگو من خودم رو دوست دا م پس به این آدم که بدردم نمیخوره علاقه ورابطه ای ندارم