2777
2789
عنوان

بوتاکس منافذ باز پوست

366 بازدید | 17 پست

من تازگیا تپ پیج یه دکتر دیدم بوتاکس منافذ باز پوست کاملا منافذ میبنده ولی خب مطالب زیادی نیستن ک انجام بدن و اطلاعاتم کمه کسی اطلاع داره و انجام داده ؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ از منافذ باز 

شنیدم با بوتاکس کامل. بسته میشه ولی اطلاعاتی ندارم زیاد چون معمولا دکترهایی ک بلد نبستن روش‌های دیگه ای پیشنهاد میکنن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
بابا اوردینری بگیر هفته ای دوبار بزن خوب میشه منم داشتم الان خیلی خوب شده

اون ک اره روتین پوستی هست .. اونقدر زیاد نیستن منافذم ولی تو افتاب معلوم میشه .  دنبال راه حل های مثل لیزرها و روتین پوستی نیستم چون امتحان کردم  الان فقط میخوام در مورد بوتاکس منافذ بدونم چون تازه فهمیدم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
چند هست تا چند وقت کفاف میده؟

اونقدر جواب نمیده اوردینری باید اصلیش گیر بیاری ک الان سخته چون ساخت انگلیس هست و سرم نیاسینامیدش برای منافذ خوبه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
واقعا جوابه؟ بخرم ؟ منافذم زیاد شدن صورتمو زشت کرده

بهترین درمان برای منافذ باز پوست آب سرد صورتت بشوری. سرم های پوستی که نیاسینامید دارن حالا از برندهای مختلف که اوردینری یکیشونه ولی چون از انگلیس هست باید اصلی باشه حتما .  توی لیزرها هم فوتونا بهترین نتیجه رو داره روی منافذ . الانم من دوس دارم راجب بوتاکس منافذ بدونم چون شنیدم تاثیرش خیلی زیاده 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خب این دومیه پیدا میشه؟

این دومیه نیس در واقع اوردینری سرم های مختلفی داره مثل هیالورینک اسید مثل ویتامین سی و نیاسینامید و.... نیاسینامید  یا همون ویتامین b3 تاثیر داره روی جمع شدن منافذ .در واقع اوردینری اسم یک برند انگلیسی هست و شامل سرمهای مختلف پوستی برای  مشکلات پوستی مختلفه ..

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
بهترین درمان برای منافذ باز پوست آب سرد صورتت بشوری. سرم های پوستی که نیاسینامید دارن حالا از برندها ...

من هیچ‌کدوم ازینا رو تابحال استفاده نکردم 

آب سرد ینی روزی چندبار با اب سرد بشوریم؟

نیاسینامید هم حتما میخرم