2777
2789
عنوان

تحصیل پزشکی خارج از ایران!

242 بازدید | 11 پست

من از کنکورم خیلی گذشته، قصد ادامه تحصیلم ندارم، این روزا حال و هوای کنکور هست و طبق معمول خیلیا میخوان پزشک بشن😄

یه سوال برام پیش اومد که فقط محض کنجکاوی میپرسم؛ چرا اینایی که خیلی پولدارن و پول و امکانش رو دارن، پزشکی خارج از کشور نمیرن؟ که اینقدر تو ایران برای تحصیل پزشکی اذیت نشن البته منظورم دانشگاه های اوکراین و روسیه و اینا که معتبر نیستن نیست.

دانشگاه های معتبر منظورم هست. 

شایدم میرن و من نمیدونم. 😄

فقط لطفا کامنتای جنجالی نذارین❤🌹

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

پول داشته باشی بهت میگن دکتر و مهندس چرا به خودت فشار بیاری

اکثرا اقوام صندلی میخرن والا😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم از خودشون بپرس😐😂

ولی خب 

پزشکی قبول شدن تو ایران برای طبقه های پایین جامعه سخت و تقریبا محاله 

برا پولدارا که میتونن کلی خرج کنن و امکانات خوب تحصیلی و معلم های خوب و مشاور و  و ...داشته باشن اونقدا ام سخت نیست

ترکیه زیاد دیدم رفتن

ترکیه تو ایران مدرکش معتبره؟

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
نمیدونم از خودشون بپرس😐😂 ولی خب  پزشکی قبول شدن تو ایران برای طبقه های پایین جامعه سخت و تق ...

منظورم سختی شیفت و طرح و کارکشیدن زیاد از دانشجویان پزشکی تو ایران بود.

همون پولدارم بالاخره باید کنکور رو کلی بخونه روزی لااقل شش هفت ساعت درس بخونه.

دانشگاه های کشورهای دیگه فکر نکنم اینجور باشه.

چون تو ایران تحصیل رایگان هست و رقابت سر پزشکی وحشتناک زیاد.

منظورم سختی شیفت و طرح و کارکشیدن زیاد از دانشجویان پزشکی تو ایران بود. همون پولدارم بالاخره ...

نمیدونم تو خارج چطوره ولی قطعا اونجا هم هر کی از راه برسه نمی‌تونه پزشک بشه.

فکر کنم اونجا اینکه تو دانشگاه موندگار باشی سخت باشه

پول داشته باشی بهت میگن دکتر و مهندس چرا به خودت فشار بیاری اکثرا اقوام صندلی میخرن والا😂😂

جمله اولت عالی بود 😂

من کسایی رو میشناسم پولدارن و بچشون و خودشون عاشق پزشکی ولی صندلی نخریدن و پزشک نشدن. شاید این سالا صندلی خریدن زیاد شده.  

جمله اولت عالی بود 😂 من کسایی رو میشناسم پولدارن و بچشون و خودشون عاشق پزشکی ولی صندلی نخرید ...

عزیزی آره والا چه میدونم من بودم که نمیخوندم😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
نمیدونم تو خارج چطوره ولی قطعا اونجا هم هر کی از راه برسه نمی‌تونه پزشک بشه. فکر کنم اونجا اینکه تو ...

درسته، یه آزمون و بررسی اولیه هست حتما.

ولی فکر نکنم به سختی کنکور ما برسن. 😂