2777
2789
عنوان

بالای بیست ساله ها،از عشق بگید.

218 بازدید | 25 پست

چندساله از عاشق شدنتون میگذره عاقبتش چیشد؟ 

چجوری توصیفش میکنید؟ تو یه کلمه

زیر 20 سال هدف تاپیک نیستن. 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رابطه هیچی نیست فقط از دور قشنگه اینو که گفتم صدبار بخون

اینو هزاربارم بخونی فایده نداره

دقیقا بعد از انجام دادنش اینو خود آدم میفهمه چنددقیقه قبلشم نمیفهمه... تا وقتی انجام بده

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

23 سالمه 2 سال تو رابطم هنوز هیچی ولی واقعا ازدواج سنتی نکنید به امید اینکه عاشقش میشید بخاطر پول ازدواج نکنید چه فایده با کسی زندگی کنی ک دوسش نداری با عشق ازدواج کنید با هم تلاش کنید همه چیو بسازید دنبال پول و موقعیت نباشید تو ازدواج 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

۵ ماه دیگ ۲۱ ساله میشم 

۶ روز مونده بود به تولد ۱۹ سالگیم عاشقش شدم (۲۳ شهریور ۱۴۰۱)

ما بهم رسیدیم. عشق خیلی قشنگگگگه😁❤️

۸ دی ۱۴۰۲ خاستگاری رسمی

۱۰ دی نامزدی

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ عقد❤️(پریروز)

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دوساله

لحطه های خوشش حس میکنم خوشبخت ترینم لحطه های ناخوشش حس میکنم بدبخت ترینم

ولی خب برای من ک دوریم ازهم لحظه های ناخوشم ۷۰ درصد بوده و حال بد و..

اما بازم اگ برگردم عقب تجربش میکنم چون همون ۳۰درصدو روزای خوبمونو حال خوبمونو خودش بهترین روزای زندگیم بوده ک تجربه کردم

عزیییییزممممممم مبااااارکههههه

مررررررررسیییییی عشقمممم😍😍😍🤩🤩🤩

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

۵ ماه دیگ ۲۱ ساله میشم  ۶ روز مونده بود به تولد ۱۹ سالگیم عاشقش شدم (۲۳ شهریور ۱۴۰۱) ما بهم ر ...

انشالله خوشبخت ترین باشی عزیزدلم

برا ماهم دعا کن دوریم تموم شه🥹

بخدا سر سفره عقد میگفتم خدایا تمام نی نی سایتی ها حتی اونایی ک نمیشناسم همه و همه به هرچی که میخان برسن

انشالله که میرسی❤️❤️❤️