2777
2789
عنوان

بالای بیست ساله ها،از عشق بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو هزاربارم بخونی فایده نداره دقیقا بعد از انجام دادنش اینو خود آدم میفهمه چنددقیقه قبلشم نمیفهمه ...

دقیقا ادم یه جورایی خر میشه من الان با یک نفرم صدبار باهم قهر کردیم باز خر شدم رفتم سمتش الان نزدیگه چهارساله فقط از دور قشنگه نمی دونم چجوری ربطه رو تمومدکنم

دقیقا ادم یه جورایی خر میشه من الان با یک نفرم صدبار باهم قهر کردیم باز خر شدم رفتم سمتش الان نزدیگه ...

یه جایی میرسه چندسال از وقتت میگذره و یه حرکت خیلی بد از طرف میبینی، یا میفهمی با کسی دیگه صبحت میکنه که وقتی برمیگردی به چندسال پشت سرت نگاه میکنی دیگه ناامیدی کل قلبتو میگیره و دیگه کنار میای که فایده نداره.

این وسط روحیه و احساست ناپدید میشه و زمانت از دست میره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه جایی میرسه چندسال از وقتت میگذره و یه حرکت خیلی بد از طرف میبینی، یا میفهمی با کسی دیگه صبحت میکن ...

دقیفا حرفت حقه من دیگه به خودم گفتم غلط کنم وابسته کسی بشم واقعا ظلم به خود ادمه

۲۰ سالمه 

۵ سال پیش عاشق شدم با تموم بچگیام یکیو خیلی دوست داشتم 

یک سال بعد اشناییمون اومد خواستگاریم ۱۶ سالم بود 

خانوادم گفتن سنش کمه تا ۳ سال دنبالمو گرفت اومد خواستگاریم تا شد ۱۸ سالم 

زنش شدم 

روز عقدم از شوق گریع میکردم و اون می‌خندید 

خوب بودیم 

ولی عشق مارو به تفاهم نرساند 

اخلاق های بچگانمون باعث طلاق شد که بعد طلاق فهمیدیم چه اخلاق های بدی داشتیم 

بعد طلاق متوجه اشتباهامون شدیم 

به هم برگشتیم 

الان باهمیم و پله پله داریم مشکلاتمونو حل میکنیم