سلام خانوما من خواستگاریم کشیده شده به جلسه سوم اون دوجلسه ایی که اومدن گل نیاوردن😒حالا اینجا رسم نیست جلسه اول گل بیارن ولی دوم چرا حالا اگه این سری هم اومدن و نیاوردن چجوری با پسره بحثو باز کنم و بگم این کارتون ضایع بود و برای منم مهمه این موضوع😰
ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میتونی طور دیگه مطرحش کنی مثلا بگی کسی از این خاستگاری ناراضی هست؟ و اگر گفت چطور مگه؟ بگو توی خانواده ما وقتی کسی راضی به خواستگاری نیست معمولا این طوری خشک و خالی میرن خونه طرف.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ادب حکم میکنه که بیارن مگه هزینه اش چقد میشه۰ دیگه خودت آیه رو بخون۰ راجب گل صحبت نکن ولی راجب هزبنه های زندگی و خرج کردن و پول دادنو اینجور چیزا زیر زبونشو بکش خدا نکرده خسیس نباشه۰
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!