سلام خانوما من خواستگاریم کشیده شده به جلسه سوم اون دوجلسه ایی که اومدن گل نیاوردن😒حالا اینجا رسم نیست جلسه اول گل بیارن ولی دوم چرا حالا اگه این سری هم اومدن و نیاوردن چجوری با پسره بحثو باز کنم و بگم این کارتون ضایع بود و برای منم مهمه این موضوع😰
ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی طور دیگه مطرحش کنی مثلا بگی کسی از این خاستگاری ناراضی هست؟ و اگر گفت چطور مگه؟ بگو توی خانواده ما وقتی کسی راضی به خواستگاری نیست معمولا این طوری خشک و خالی میرن خونه طرف.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ادب حکم میکنه که بیارن مگه هزینه اش چقد میشه۰ دیگه خودت آیه رو بخون۰ راجب گل صحبت نکن ولی راجب هزبنه های زندگی و خرج کردن و پول دادنو اینجور چیزا زیر زبونشو بکش خدا نکرده خسیس نباشه۰
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!