2777
2789
عنوان

هم فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 47 پست
من خییلی برام مهمه این کارشون به نظرم بی احترامیه اگه این جلسه هم نیاوردن میخوام یه جوری بگم فقط نمی ...

خوب شما ميخواي جواب مثبت بدي مباركت باشه ولي عزيزم اين اصلا گفتني نيست مثل اينه كه يكي بخواد بگه لباس عروسيم سفيد باشه بعضي چيزها و كارها كاملا مشهود هستن و فكر نميكنن جايي رسمش اين باشه كه گل نبرن منكه هر فيلمي از هر جايي ديدم اينطور نبوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونی طور دیگه مطرحش کنی مثلا بگی کسی از این خاستگاری ناراضی هست؟  و اگر گفت چطور مگه؟ بگو توی خانواده ما وقتی کسی راضی به خواستگاری نیست معمولا این طوری خشک    و خالی میرن خونه طرف.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من خیلی آدم رکیم به نظرتون طبق صحبت های قبلی اگه بگم به نظر من شما آدم خسیسی هستین به این دلیل زشته؟

ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
نه مخالفتو که ضد در صد مطمئنم نیست

پس اگر مخالفتی نیست این برمیگرده فرهنگ وشخصیتشون که باید برات مهم باشه که اگه بعدا رفتی توخانوادشون زجر نکشی از این بابت

الهی به امید تو

میتونی طور دیگه مطرحش کنی مثلا بگی کسی از این خاستگاری ناراضی هست؟  و اگر گفت چطور مگه؟ بگو توی ...

آره اینجوریم خوبه

ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه

ادب حکم میکنه که بیارن مگه هزینه اش چقد میشه۰ دیگه خودت آیه رو بخون۰ راجب گل صحبت نکن ولی راجب هزبنه های زندگی و خرج کردن و پول دادنو  اینجور چیزا زیر زبونشو بکش خدا نکرده خسیس نباشه۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!