2777
2789
عنوان

فاز این دخترارو درک نمیکنم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست
تو محیط بیمارستان ؟؟؟ و کار ؟؟؟واقعا حال بهم زنه من اصلا تحمل اینجور ادمارو ندارم

خوب مشکل اونا نیستن شما باید روی قدرت تحملت کار کنی

تو جامعه قرار نیست همه مطابق میل ما رفتار کنن حتی اگر اشتباه باشن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد شوهرم پست گذاشتم خب چه ربطی به این داره چرا همه رو قاطی کردی

بابا اینو میگم😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
خوب مشکل اونا نیستن شما باید روی قدرت تحملت کار کنی تو جامعه قرار نیست همه مطابق میل ما رفتار کنن ح ...

ادمایی که جلب توجه میکنن مشکل ندارن از نظر شما تو حیطه کاری؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
ادمایی که جلب توجه میکنن مشکل ندارن از نظر شما تو حیطه کاری؟

خوب آدم مشکل دار زیاده من نگفتم مشکل ندارن ولی این که ما اجازه بدیمهر رفتار مشکل داری مارو عصبی کنه فقط خودمون آسیب میبینیم 

هدفشون جلب توجهه وقتی عصبی میشید به هدفشون رسیدن 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خوب آدم مشکل دار زیاده من نگفتم مشکل ندارن ولی این که ما اجازه بدیمهر رفتار مشکل داری مارو عصبی کنه ...

اره حرفتون درسته من خودم چون اصلا دنبال حلب نیستم بدم میاد کسی تو مخیط کارم حلف بازی در بیاره همیشه ام برخورد میکردم باهاشون

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
اره حرفتون درسته من خودم چون اصلا دنبال حلب نیستم بدم میاد کسی تو مخیط کارم حلف بازی در بیاره همیشه ...

به خدا آرامش آدم خیلی مهمتر از اینه که بخواد با رفتار بقیه سلب بشه

ما نمیتونیم همه ادمها رو درست کنیم منم خیلی وقتا حرص میخورم ولی خوب اونام اگر تو محیط درست تربیت شده بودن شاید اینطور نمیشد 

اینا که دنبال جلب توجهن فکر نکن خیلی خوشن هزارتا آسیب درونی دارن بیشتر من دلم میسوزه براشون 

بیشتر سعی کنیم خودمون راه درست رو بریم بقیه بخوان یاد میگیرن