2777
2789
عنوان

فاز این دخترارو درک نمیکنم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگا به کنار افرادی که جلب توجه میکنن مشخصه 🤗

خوب ما میدونیم هدفشون جلب توجهه ما توجه نکنیم بزاریم اونی هم که میخواد توجه کنه توجه کنه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

صورت  خودشونه دلشون میخواد ارایش کنن .چرا ما از مسئولین میمالیم خودمون به این فرهنگ نرسیدم ظاهر ...

از مسئولینو نمال خواهر خوب نیس😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
خوب ما میدونیم هدفشون جلب توجهه ما توجه نکنیم بزاریم اونی هم که میخواد توجه کنه توجه کنه

تو محیط بیمارستان ؟؟؟ و کار ؟؟؟واقعا حال بهم زنه من اصلا تحمل اینجور ادمارو ندارم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
الان مثلا امر به معروف کردی😂😂😂؟؟؟مثلا میخوایی بگی خیلی پرستیژت بالاعه وباکلاسی و به کسی کاری ندار ...

بروبابا . ازادمایی که از رو ظاهر قضاوت میکنن متنفرم . اون ادمی که ارایش کرده چ ا باید انقدر قضاوت بشه 

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
بروبابا . ازادمایی که از رو ظاهر قضاوت میکنن متنفرم . اون ادمی که ارایش کرده چ ا باید انقدر قضاوت بش ...

مطمعنم جلب توجه کرده اون خانم دقت کنی تو تاپیکشم گفته صداشو بچگانه کرده برای همکارش کار به ظاهرش ندارم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
صورت  خودشونه دلشون میخواد ارایش کنن .چرا ما از مسئولین میمالیم خودمون به این فرهنگ نرسیدم ظاهر ...

والا نمیدونم من خودم آرایش نمیکنم زیاد سرکار میرم میبینم از اول صبح همه هفت قلم آرایش کردن خوب افرین بهشون به خودشون میرسن، باید بشینم حرص بخورم چرا بقیه به خودشون میرسن من به خودم نمیرسم؟ 😂😂

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

پستی ک گذاشتی رو بخون متوجه میشی😂

در مورد شوهرم پست گذاشتم خب چه ربطی به این داره چرا همه رو قاطی کردی

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه