2777
2789
عنوان

فاز این دخترارو درک نمیکنم .......

443 بازدید | 43 پست

فاز این دخترایی که هفت قلم آرایش میکنن بعد میان بیمارستان شلوغ بازی در میارن و ادا اطوار میان واسه پسرای پرستار رو درک نمیکنم .....

همین الان یه دختر اومده با مامانش پیش همکارم صدای بچه از خودش درمیاره

خدایا منو درخت کن 😂🖐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توم هفت قلم ارایش کن خب . ظاهربقبه به تو مربوط نیست . شاید رو پرستاره کراش داره که اونم باز به تو مربوط نیست

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

فاز آدم‌هایی که تفاوت ادمها رو نمیبینن درک نمیکنم

هرکس یه مدلیه تو یه فرهنگ متفاوت بزرگ شده 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من مخصوصا اونایی که کفش پاشنه بلند و صدا دار میپوشن تو بیمارستان رو نمیفهمم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
توم هفت قلم ارایش کن خب . ظاهربقبه به تو مربوط نیست . شاید رو پرستاره کراش داره که اونم باز به تو مر ...

الان مثلا امر به معروف کردی😂😂😂؟؟؟مثلا میخوایی بگی خیلی پرستیژت بالاعه وباکلاسی و به کسی کاری نداری

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
توم هفت قلم ارایش کن خب . ظاهربقبه به تو مربوط نیست . شاید رو پرستاره کراش داره که اونم باز به تو مر ...

حالا چرا انقدر دعوا دارید؟

یکم ملایم تر هم میشه نظر گذاشت

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
فاز آدم‌هایی که تفاوت ادمها رو نمیبینن درک نمیکنم هرکس یه مدلیه تو یه فرهنگ متفاوت بزرگ شده 

فرهنگا به کنار افرادی که جلب توجه میکنن مشخصه 🤗

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
فاز آدم‌هایی که تفاوت ادمها رو نمیبینن درک نمیکنم هرکس یه مدلیه تو یه فرهنگ متفاوت بزرگ شده 

صورت خودشونه دلشون میخواد ارایش کنن .چرا ما از مسئولین میمالیم خودمون به این فرهنگ نرسیدم ظاهر بقیه به خودشون مربوطع

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه