2777
2789
عنوان

وقتی میخوان از پرورشگاه بچه بیارن

583 بازدید | 41 پست

دولت زیر وبم زن وشوهر ومیکشه بیرون که آیا توانایی روحی روانی جسمی ومالی برای نگهداری بچه رو دارن یا نه؟؟کلی  از نظر سلامت روانی برسی شون میکنه .

ای کاش  یه سازمان وکمپی بود که زن وشوهر هایی که قصد مادر شدن وپدر شدن داشتن خودشون اون ها هم از نظرسلامت روانی برسی میشدن واگه مشکل داشتن اجازه فرزند آوری بهشون داده نمی شد برای همینه که بچه هایی هستن شاید خود ما که میدونیم از نظر روانی یه مشکلاتی داریم وبه خاطر عدم سلامت روانی پدر مادرا مون بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال هرکی‌از پرورشگاه‌بچه‌اورد‌بدبخت‌شد

یا تو‌بزرگسالی جانی از اب‌دراومد

یا تو‌کودکی‌‌مریض‌بود‌

این بچه ها از‌لحاظ‌روحی‌نابودن‌از‌صدتا یکی ‌اوکی

تموم ‌اتفاقای بد کودکی‌و‌حتی جنینی رو‌زندگی‌ بزرگسالی تاثییر‌میزاره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کاش یک اسپری بود می زدند توی هوا کسی بچه دار نمی شد بعد اون کسانی که بچه می خواستند باید پادزهرش رو از اون کمپین می گرفتند و در صورت صلاحیت والد شدن اون پادزهر رو بهشون می دادند 😁

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بیخیال هرکی‌از پرورشگاه‌بچه‌اورد‌بدبخت‌شد یا تو‌بزرگسالی جانی از اب‌دراومد یا تو‌کودکی‌‌مریض‌بود‌ ...

چقدر قلب یه آدم می‌تونه سیاه باشه چقدر وجود یه آدمو می‌تونه کینه و نفرت بگیره که به خودش اجازه بده در مورد مخلوق خدا اینجوری صحبت بکنه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بیخیال هرکی‌از پرورشگاه‌بچه‌اورد‌بدبخت‌شد یا تو‌بزرگسالی جانی از اب‌دراومد یا تو‌کودکی‌‌مریض‌بود‌ ...

تک وتوک اثر میزاره فکر نمیکنم پدری که وقتی بچه بوده پدرش اونو میزده اون هم بچه خودشو میزنه وپسرش نوه اشو واین داستان هم چنان ادامه داره 

خواهر برادر زنداداش خودم اوردن اصلنم اینجور نیس الان بچه ها ماشالا بزرگ شدن دم بختن

چرا عزیزم همچین حرفی میزنی . من خودم دوتا بچه دارم دوست داشتم اگه شرایطم اکی باشه یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگ کنم؟

شما چجوری جرات میکنی این حرفای بی سر و ته رو در مورد این فرشته های بی پناه بگی

روتون میشه از خدا؟؟

دغدغه تون ارزشمند ولی فرض کن دولت بگه شما صلاحیت ندارید بچه دار بشید ، آیا مردم می پذیرن یا میگن دولت داره تو زندگی شخصیمون هم دخالت میکنه؟ 

می‌تونه جلوی اون زن و مرد رو بگیره که زن حامله نشه؟؟ 

وقتی حامله شد که نمیشه بچه رو سقط کرد و یا بیمارستان برای زایمان راهشون نداد که اینطور بچه بدتر ممکنه فلج مغزی بشه و مشکل هزار برابر بشه نسبت به قبل

، ضمن اینکه چقدر از همین خانواده های به ظاهر بدون صلاحیت فرزندان خوب و پرتلاشی پاگرفته چون این بچه ها تو سختی بزرگ شدن پشتکارشون زیاده ، 

ضمن اینکه ملاک صلاحیت داشتن چیا هست؟

می بینید دوست عزیز من کارشناس این حوزه نیستم ولی ضمانت اجرایی ندارد این کار

کاش یک اسپری بود می زدند توی هوا کسی بچه دار نمی شد بعد اون کسانی که بچه می خواستند باید پادزهرش رو ...

اونوقت کی برای دولت ها بردگی کنه ..گارگری کنه ...حمالی کنه ...دولت ها باید جمعیت داشته باشن تا بتونن حکومت کنن