2777
2789

از نظر من شغل شما خیلی خوبه نگرانی استخدامی ندارین.

بقیه شغل ها تو دوران دانشجویی باید انقدر تلاش بکنن نمیدونم شرایط فلان و فلان 

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

ببین می‌دونی برای چی گلگی می‌کنن اینکه انقدر شیفت‌های پشت سر هم براشون می‌ذارن با حقوقی که واقعاً در رابطه با اون کاری که انجام میدن هیچ به حساب میاد الان وقتی نگاه بکنی داری از کشور مهاجرت می‌کنن به خاطر چی به خاطر اینکه گل و بلبله که مهاجرت نمی‌کنن کارت به استخونشون رسیده که بندگان خدا دارن مهاجرت می‌کنند دیگه چند وقت پیش مادر من بیمارستان بستری بود ۱۵ تا مریضو داده بودن به یه پرستار این بنده خدا اصلاً نمی‌رسید به هیچ کدومشون سر بزنه یعنی واقعاً به معنای واقعی کلمه فرسوده شده بود این بدبخت تو اون دو شبی که مادر من اونجا بستری بود همون موقع بدبخت گفت گفت من می‌خوام از این کشور برم من تا آخر ۴۰۳ بیشتر ایران نیستم هرجوری شده باشه از اینجا میرم و خدمت دوستانم عرض کنم که خودم پرستار نیستم و اصلاً رشته دانشگاهی من پرستاری نیستش دور و اطرافمم هیچ پرستاری ندارم ه نیان بگن خودت پرستاری داری این حرفا رو می‌زنی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین می‌دونی برای چی گلگی می‌کنن اینکه انقدر شیفت‌های پشت سر هم براشون می‌ذارن با حقوقی که واقعاً در ...

تو ایران بنظرم شرایط علوم پزشکی ها خیلی بهتر از خارجه اونجا باید کار کمک پرستار هم انجام بدن 

ببین می‌دونی برای چی گلگی می‌کنن اینکه انقدر شیفت‌های پشت سر هم براشون می‌ذارن با حقوقی که واقعاً در ...

رشتتون چیه؟

تو ایران بنظرم شرایط علوم پزشکی ها خیلی بهتر از خارجه اونجا باید کار کمک پرستار هم انجام بدن 

ببین من یه بنده خداییو می‌شناسم تو ایران پرستار بوده با ل اتاری برنده شده رفته آمریکا امسال سال چهارمی که اونجاست وقتی باهاش صحبت می‌کردم برگشت گفت اینجا شاید یه خورده کارم سنگین‌تر باشه ولی حقوقم فوق العاده خوبه توی ۳ سال تونسته بود هم خونه بخره هم ماشین بخره از سر کارش وام گرفته بود یه ماشین خیلی خوب خارجی گرفته بود و خیلی خیلی از شرایط کاریش راضی بود می‌گفت من هم توی ایران پرستار بودم همین جا که اومدم پرستارم می‌گفت اینجا هزار برابر بهتر از ایرانه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین من یه بنده خداییو می‌شناسم تو ایران پرستار بوده با ل اتاری برنده شده رفته آمریکا امسال سال چهار ...

امریکا و استرالیا و کانادا برای پرستاری عالیه اونجا کمک پرستار دارن اما شرایط سختی داره مثل معادلسازی ، ازمون ورودی و دورهای عملی و ..هر کسی نمیتونه قبول بشه

ایرانی ها اکثرا میرن اروپا اونجا زیاد جالب نیست

امریکا و استرالیا و کانادا برای پرستاری عالیه اونجا کمک پرستار دارن اما شرایط سختی داره مثل معادلساز ...

ااین طرفی که من میگم که خیلی از شرایطش راضیه و جالب اینه که پارسال یعنی سال ۲۰۲۲ آمریکا یه سری از پرستارهایی رو که سابقه کاری خوبی داشتن و اینا رو خیلی خوب و راحت جذب می‌کرد به خاطر اینکه ظاهراً پرستار کم آورده بود

ااین طرفی که من میگم که خیلی از شرایطش راضیه و جالب اینه که پارسال یعنی سال ۲۰۲۲ آمریکا یه سری از پر ...

مدرک ایتلس زبان هم ازش خواسته بودن؟

منم مادرم بستری بود تو بیمارستان خصوصی تو بخشی که خیلی کم مریص داشت ولی چنان خاطرات بدی از پرستارا د ...

بببین تو همه قشری بالاخره آدم خوبا آدم بد پیدا می‌شه نمی‌شه بگی همشون خوبن یا همشون بدن ی واقعاً باید بابت خستگیشون بهشون حق بدیم شیفت‌های خیلی بالا شب کاریی‌های طولانی تعداد بالای مریض واقعا خودم از نظر کاری و از نظر جسمی فرسوده می‌شه خب

مدرک ایتلس زبان هم ازش خواسته بودن؟

نه 

آیلتس برای لا تاری لازم نیست ک

الان واقعا نمیتونم ولی اینکه پرستارا رو زود جذب میکنن ودرامد بهتری دارن خارج از ایران کاملادرسته&nbs ...

ولی خوب اونجا دیگه نمیتونن خیلی رفتارهایی که اینجا دارن رو داشته باشن 

نه  آیلتس برای لا تاری لازم نیست ک

خوب اون لات..اری قبول شد منم تعجب کردم چقدر اسون رفته کسایی که بخوان مهاجرت کنن میگن ایتلس بالا ۷ و واقعا سخته.