2777
2789
عنوان

چرا نون خ شروع نشدهههههههه

48 بازدید | 13 پست

سلام

چراااااااا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

پسر من داره گریه میکنه🫤

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من فک کردم کانالو اشتباه زدم

هرچی نشستم شروع نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من داره گریه میکنه🫤

عزیزممم 

واسه نون خ؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چلا 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

من فک کردم کانالو اشتباه زدم هرچی نشستم شروع نمیشه

منم فکر کردم اشتباه زدم

عزیزممم  واسه نون خ؟

اره

نوری و شیرینو از منو باباش بیشتر دوس داره😂😂😂

اومدددد😍😍😍😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پسر من داره گریه میکنه🫤

شروع شد

اره نوری و شیرینو از منو باباش بیشتر دوس داره😂😂😂 اومدددد😍😍😍😍

شما همونی که اسم پسرت کوروش بود؟

پروفایلت علی صادقی مقنعه پوش؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره نوری و شیرینو از منو باباش بیشتر دوس داره😂😂😂 اومدددد😍😍😍😍

ای جانم از طرف من بوسش کن😍😍😍😍😍😍

من عاشق کل کل وحید با عمو کاوسم😂🤣

شما همونی که اسم پسرت کوروش بود؟ پروفایلت علی صادقی مقنعه پوش؟

نه عزیزم🤗

الان میده

پروفت😂