2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا 😭😭😭😭

82 بازدید | 5 پست

۶ ماهه اومدم خونه خودم 

مامان و بابام یه شهر دیگه زندگی میکنن خیلیم دوره 

شوهرمم تا ۱۱ شب سرگاره 

هیچکسو ندارم بیاد پیشم یا برم پیشش بعضی وقتا 💔

خیلی سخته 

بعضی وقتا دلم واسه دستپخت مامانم تنگ میشه💔

هی میگم کاش پیشم بود میرفتم پیشش واسم غذا درست می‌کرد 

دلم نمیاد هیچ کاری انجام بدم 

دلم خونه خودمونو می‌خواد 😭💔

دارم با گریه تایپ میکنم…

متاهل🧿❤️
اخی عزیزم ...منم عروس راه دور شدم ولی اصلا بی تابی نکردم ...چند سالته ؟

منم اولش نکردم 

خیلی قوی هستم تو این چیزا 

ولی هر چی میگذره نمیشه قایم کرد 😭

۲۰ سالمه 

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم

خیلیا این شرایط رو تجربه میکنن اولش سخته زمان بگذره عادت میکنی ، برو باشگاه ثبت نام کن یا بعضی روزا برو پارک پیاده روی ، یا یه کلاس خیاطی چیزی ثبت نام کن سرگرم بشی 

مادر شوهرت اینا ام تو همین شهرن ؟ اگه هستن بعضی روزا برو پیش شون 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
آخی عزیزم خیلیا این شرایط رو تجربه میکنن اولش سخته زمان بگذره عادت میکنی ، برو باشگاه ثبت نام کن یا ...

اره اینجا هستن 

ولی اصلا آدمای درستی نیستن

خوشم نمیاد باهاشون رفت آمد کنم مادر شوهرم خیلی رو اعصاب آدم راه میره شوهرمم گفته دیگه رفت آمد نداشته باشیم 

ولی بعضی روزا مثل الان دلم نمیخواد دست به هیچی بزنم دلن می‌خواد مثل قبلا بشینم تپ اتاقم برم ببینم مامانم آشپزی کرده بغلم کنم 😭💔

متاهل🧿❤️
اره اینجا هستن  ولی اصلا آدمای درستی نیستن خوشم نمیاد باهاشون رفت آمد کنم مادر شوهرم خیلی رو ...

آخی طفلی   اولشه دیگه سخته باید عادت کنی به شرایط

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌