2777
2789
عنوان

راجب این خواستگار از مدیرم بپرسم؟

202 بازدید | 14 پست

من معلمم یکی از همکارام پسر داره و بیشتر از دوسه ماهه هی به بهونه های مختلف دعوت میکنه خونش که قسمت نشده من برم 

چندین بار ازم سنمو پرسبده دیگه جوری رفتار میکنه که بقیه همکارا شک کردن بهش گفتن خیلی ستاره رو زیر نظر داریا 

حالا من فکر میکردم پسرش کار نداره امروز فهمیدم دکترا داره و کارمند بانک😂 

امروزم گیر داده بود که میشه یه عکس بفرستی برام نمیفرستادم از عمم که همونجا معاونه گرفته بود 

زشته فردا از مدیرم راجب پسر این همکارمون بپرسم؟

عمم اصلا همکاری نمیکنه خیلی باهم رفیقیم میگه دوست ندارم ازدواج کنی😂

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بپرسین 

درسته رفیقین اما خودخواهی که به خاطر رفاقت حاضر نباشیم طرفمون ازدواج کنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
حتما بپرسین  درسته رفیقین اما خودخواهی که به خاطر رفاقت حاضر نباشیم طرفمون ازدواج کنه

تاریخ عضویتت من اون موقع ۶ سالم بود

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

تاریخ عضویتت من اون موقع ۶ سالم بود

دیگه پیر شدیم😁😎

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره درسته

به گوششون میرسونه ، فکر میکنن نشناخته ذوق کردی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی