2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بالاس یه دونه به زور بخرم  البته با شناختی که از شانس خودم دارم بخرم میاد پایین   & ...

پس تو رو خدا بخر بیاد پایین

من یه مقدار پول دارم همین میخوام طلا بخرم میره بالا قیمتش

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔
درسته خواهرم کلی ضرر کرد طفلی  پول نگه داشتنم ضرره  یکی میگفت پشکل بخری بهتره تا پول نگه ...

درسته خدا لعنتشون کنه مارو ب این روز انداختن ذره ای نمیشه پس انداز کرد. ولی طبق تجربم گفتم ک فعلا دو سه هفته صبر کن ثابت شد قیمت طلا بخر اونم دست دوم 

اوووف  با خرج واصطکاک یا خالص؟ خوشبحالش یه نفرداره تو نزدیکانمون🥲

همیشه خرج نمیاره که دو ماه یه بار خرج بیاره ولی تعویض روغن اینا هر ماه داره خالص ۳۰۰ براش سود ۱۰۰ هم مخارج تو راه تعویض روغن و خرج غذا

همیشه خرج نمیاره که دو ماه یه بار خرج بیاره ولی تعویض روغن اینا هر ماه داره خالص ۳۰۰ براش سود ۱۰۰ هم ...

بازم خیییلی خوبه،یه کارگر در به در یکساااااال کار کنه نمیتونه۵۰ تمن داشته باشه،واسه همینه میگن پول پول میاره.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بازار ارزهای دیجیتال الان مثل سال 1397 بورس خودمونه

کف کفه

بخری بذاری کنار تا یکی دو سال دیگه منفجر میشه

هر ماه با یه مبلغ کم هم میتونی بخری، خیالت هم راحت که دزد نمیتونه ببره، مالیات نداره مثل سکه و طلا، کسی خبر نداره ازشون، از خونه هم لازم نیست بری بیرون

خیلی راحت و بی دردسرتر از روش های سرمایه گذاری دیگه است به نظرم. از این لینکی که میدم ثبت نام کن و ازش استفاده کن:

yun.ir/nobi 

از کانال pul2pul تو تلگرام هم میتونی پیشنهادهای خوبی پیدا کنی و همون هارو بخری

۹۰ تومن گذاشتم جایی ماهی ۳ تومن بهم میده

و دیروز برای اولین بار برای خودم طلا خریدم🙂قصدم اینه از این به بعد هرماه ی تیکه کوچیک بخرم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بازار ارزهای دیجیتال الان مثل سال 1397 بورس خودمونه کف کفه بخری بذاری کنار تا یکی دو سال دیگه منفج ...

کف کفش با چه مبلغی میشه شروع کرد

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

بازار ارزهای دیجیتال الان مثل سال 1397 بورس خودمونه کف کفه بخری بذاری کنار تا یکی دو سال دیگه منفج ...

واقعیتش فقط اسم ارز دیجیتال شنیدم هیچی سر در نمیارم 

خرید وفروشش چه جوریه ؟

قانونیه؟

واقعیتش فقط اسم ارز دیجیتال شنیدم هیچی سر در نمیارم  خرید وفروشش چه جوریه ؟ قانونیه؟

اگه میخوای همین ۵۰ تومنم از دست بدی برو دنبال ارز!!!!!  اینکارو نکن.  منم گول همینا رو خوردم. ۱۲۰ تومن رو توی دوسال از دست دادم تازه کلی کلاس رفتم و یادم گرفته بودم ولی بازار ارز اصلا رحم نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز