2777
2789

همون طلا و دلار

منتهی طلا دست دو

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

طلا دست دوم از دوسال پیش خریدم ماشین خریدم الانم همه چی مو دارم میزارم رو هم ماشین سنگین میخرم سرمایه گذاریم فعلا قرار همین باشه چون درآمد خوبی داره البته برادرم باهاش کار میکنه 

طلا دست دوم از دوسال پیش خریدم ماشین خریدم الانم همه چی مو دارم میزارم رو هم ماشین سنگین میخرم سرمای ...

تریلی سواری کش ،که باهاش برن عراق وبیان چقدر در ماه درامد داره،

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
طلا دست دوم از دوسال پیش خریدم ماشین خریدم الانم همه چی مو دارم میزارم رو هم ماشین سنگین میخرم سرمای ...

خیلیم عالی 

خدا برات بسازه   

ولی من نهایت ۵۰ دارم خیلی کمه طلا خیلی گرونه شاید یه کم بیاد پایین 

خیلیم عالی  خدا برات بسازه     ولی من نهایت ۵۰ دارم خیلی کمه طلا خیلی گرونه شاید ی ...

صبرکن فعلا اومد پایین بخز. من یبار این اشتباه کردم چندسال پیش .گرون شده بودخریدم یهو اومذ پایین ۱۰تومن ضررکردم

صبرکن فعلا اومد پایین بخز. من یبار این اشتباه کردم چندسال پیش .گرون شده بودخریدم یهو اومذ پایین ۱۰تو ...

درسته خواهرم کلی ضرر کرد طفلی 

پول نگه داشتنم ضرره 

یکی میگفت پشکل بخری بهتره تا پول نگه داری