2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طفلک همه چیزشو مسخره کردن چون یه نفر انقدر بهش ابراز علاقه کرده ظاهر طرف رو چی کار دارین اخه؟استارتر با شما نیستما خدایی نکرده بهت بر نخوره

من اصلا ندیده بودمش الان بچه ها عکسشو گذاشتن دیدم, اومدم ببینم کسی میدونه تکرارشو کی میده

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

امروز دوتا از خود راضی دیدیم تو تلویزیون یکی این یکی مریم معصومی 

خودشاخ پندار ها

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
جااانم

میگم عزیزم هروقت شماپست میذاری احساس میکنم آشا محرابی  پست گذاشته بخدا جدی میگم

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       
استارتر اصلا نمیدونست این خانمه با کسی دیگه اشتباه گرفته بودش

عزیزم بالاخره یکی منظور منو فهمید, خیلیم ساده گفتما

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
نه پسره گفت پدر بزرگش استاد دانشگاه بوده مرد محترمی بوده و اینا ازش تشکر کرد که رفته باش حرف زده پدرشو تا روز خاستگاری ندیده من ک اینجور شنیدم

بابای دختره ام استاد بود

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       
من اصلا ندیده بودمش الان بچه ها عکسشو گذاشتن دیدم, اومدم ببینم کسی میدونه تکرارشو کی میده

7 یاد صبح