2777
2789
عنوان

پی پی کردن برای دخترم عادی نمیشه.

3127 بازدید | 75 پست

خیلی خیلی خسته ام دخترم چهار سال نیمشه.دو سال ونیمگی یه یبوست شدید گرفت بعدش دیگه نسبت به پی پی کردن حساسیت نشون دادچقد. من پیدرولاکس دادم میوه دادم.الان چهار سال ونیمشه هنوزم پی پی کردن براش مشکله و نگه می داره .پیدرولاکس بدم همیشه شلوارش پی پی مالی میشه ندم یبوست میگیره تاجایی که بشه نگه می داره.طوری که برای جیشم‌نمیره و مرتب شلوارش خیس می‌کنه خسته شدم.دیگه 😭😭😭چرا همش پی پیشون نگه می داره چرا حرف تو گوشش نمیره چند بار دلدرد کشیده.ولی براش درس نمیشه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوارش پیپی مالی بشه بهتره اینه که روده هاش داغون بشن و پرخاشگر بشه.....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

منم همین بودم .ولی مادرم فقط دعوام میکرد.ببین واقعا یبوست درد داره من از ترس درد دفعش، نگه میداشتم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یکی از اقواممون دخترش تا ده سالگی همین بود حتی با وازلین چرب میکردن راحت تر دفع کنه کم کم درس شد ا ...

یعنی تا ده سالگی همین مصیبته🥲

منم همین بودم .ولی مادرم فقط دعوام میکرد.ببین واقعا یبوست درد داره من از ترس درد دفعش، نگه میداشتم

شمام شلوارت خیس میشد .آخه شلوارشم خیس میشه دکتر گفت روده پر میشه مثانه جاش تنگ میشه.یه علتش اینه یه علامت اینه چون نمی‌خواد بره پی پی کنه جیششم‌ نگه میدارع😭

نگو که منم امشب اعصابم از دس پسرم خورده تیر میشه ۴ سالش هنوز برای خواب باید بی بی بشه و گرنه همه جا را جیشی میکنه چیکار کنم بلند نمیشه بگه جیش دارم ساعتم کوک کنم یبار بلاخره به خودش جیشیشا کرده خسته شدم

درست کتکش نمیزنی

این راه که افتضاحه امتحان کردم اوضاع خرابتر شده تازه از دسشویی های بیرونم دیگه می‌ترسه.یعنی من مامان خوبه بودم کتکامم کتک نیست ولی بچه ام خساسه

منم پسرم چهار سالشه

جیششو میگه ولی پی پیشو تو دسشویی نمیکنه حتما باید پوشک کنم تا پی پی کنه توش بعد دربیارم بشورمش😭😭😭

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚