2777
2789
عنوان

پی پی کردن برای دخترم عادی نمیشه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 75 پست
منم همین بودم .ولی مادرم فقط دعوام میکرد.ببین واقعا یبوست درد داره من از ترس درد دفعش، نگه میداشتم

اره اونم از ترس درد نگه می‌داشت بعد انگار روش مونده نگه داشتنه.عادت شده.وانگار بازم می‌ترسه گاهی باریک باریک پی پی میاد ازش البته عذر میخواهم.اگه واضح گفتم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

شمام شلوارت خیس میشد .آخه شلوارشم خیس میشه دکتر گفت روده پر میشه مثانه جاش تنگ میشه.یه علتش اینه یه ...

خوب راست میگن روده گنده میشه حتی ممکنه تا قلب و اینام برسه بیاد بالا. 

تخم شربتی خاکشیر اینا بصورت شربت بهش بدین . سبزیجات و شیر مصرف کنه.بهش بگین اینا موجودایه کثیفی هستن اگه تو بدنش بمونن میکروبا قهرمان میشن غذای میکروبا میشن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این راه که افتضاحه امتحان کردم اوضاع خرابتر شده تازه از دسشویی های بیرونم دیگه می‌ترسه.یعنی من مامان ...

شاید از دستشویی تو خونتون میترسه

منم بچه بودم از چاه دسشویی میترسیدم

میتونی دستشویی فرنگی کودک بخری بذاری حمامی جایی

یا اگه خیلی میترسه تنها بره فعلا بذاریش گوشه اتاقش؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
منم پسرم چهار سالشه جیششو میگه ولی پی پیشو تو دسشویی نمیکنه حتما باید پوشک کنم تا پی پی کنه توش بعد ...

واااای چقدر سخت

من دخترم دوساله بود از پوشک گرفتم دقیقا یک ماه تمام اوضاعم همین مث شما بود بعد یک ماه ترسش ریخت

شلوارش پیپی مالی بشه بهتره اینه که روده هاش داغون بشن و پرخاشگر بشه.....

دکترم می‌گفت بذار اسهال بشه.حرف شمارو میزد اما آخه تا کی شلوارلی کثیف تحمل کنم.بعضی وقتا نمی‌فهمم با همون راه می‌ره.خانه هم یهو خرده های کوچاوش ریخته.😭😭😭😭

واااای چقدر سخت من دخترم دوساله بود از پوشک گرفتم دقیقا یک ماه تمام اوضاعم همین مث شما بود بعد یک م ...

من نمیدونم چیکار کنم

اگه پوشکش نکنم پی پیشو نگه میداره

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

براش چرپ کن بهش بگو ببین من الان یرات چرب میکنم راااحت میاد چون سر میشه لیز میخوره میاد پایین

بعد ببرش اول دستشو بگیر بگو دست منو بگیر دردت اومد دست منو محکم فشاااار بده

بعد اگه نشد سرپاش بگیر

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
واااای چقدر سخت من دخترم دوساله بود از پوشک گرفتم دقیقا یک ماه تمام اوضاعم همین مث شما بود بعد یک م ...

این لامصب نمیریزه نمی‌دونم چکار کنم خسته شدم.معلومه می‌ترسه چون موقع پی پی کردن گاهی حالت باریکی میاد به جا زور بزنه نگه میداره

منم پسرم چهار سالشه جیششو میگه ولی پی پیشو تو دسشویی نمیکنه حتما باید پوشک کنم تا پی پی کنه توش بعد ...

پسردخترخاله منم همینطوریه 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
یعنی تا ده سالگی همین مصیبته🥲

ببین دخترمنم همین بود تااینکه هرروز بهش یه دونه یادوتا بستنی بده بخوره شکمش انقد کارمیکنه راحت میشی مقعددخترمن زخم شده بود طفلی باهربار پی پی کردن گریه میکرد غذای برنجی شبا اصلا نده و دروز سعی کن سوپ و غذای نونی بدی

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️