خیلی خیلی خسته ام دخترم چهار سال نیمشه.دو سال ونیمگی یه یبوست شدید گرفت بعدش دیگه نسبت به پی پی کردن حساسیت نشون دادچقد. من پیدرولاکس دادم میوه دادم.الان چهار سال ونیمشه هنوزم پی پی کردن براش مشکله و نگه می داره .پیدرولاکس بدم همیشه شلوارش پی پی مالی میشه ندم یبوست میگیره تاجایی که بشه نگه می داره.طوری که برای جیشمنمیره و مرتب شلوارش خیس میکنه خسته شدم.دیگه 😭😭😭چرا همش پی پیشون نگه می داره چرا حرف تو گوشش نمیره چند بار دلدرد کشیده.ولی براش درس نمیشه
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
منم همین بودم .ولی مادرم فقط دعوام میکرد.ببین واقعا یبوست درد داره من از ترس درد دفعش، نگه میداشتم
اره اونم از ترس درد نگه میداشت بعد انگار روش مونده نگه داشتنه.عادت شده.وانگار بازم میترسه گاهی باریک باریک پی پی میاد ازش البته عذر میخواهم.اگه واضح گفتم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شلوارش پیپی مالی بشه بهتره اینه که روده هاش داغون بشن و پرخاشگر بشه.....
دکترم میگفت بذار اسهال بشه.حرف شمارو میزد اما آخه تا کی شلوارلی کثیف تحمل کنم.بعضی وقتا نمیفهمم با همون راه میره.خانه هم یهو خرده های کوچاوش ریخته.😭😭😭😭
واااای چقدر سخت من دخترم دوساله بود از پوشک گرفتم دقیقا یک ماه تمام اوضاعم همین مث شما بود بعد یک م ...
من نمیدونم چیکار کنم
اگه پوشکش نکنم پی پیشو نگه میداره
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
ببین دخترمنم همین بود تااینکه هرروز بهش یه دونه یادوتا بستنی بده بخوره شکمش انقد کارمیکنه راحت میشی مقعددخترمن زخم شده بود طفلی باهربار پی پی کردن گریه میکرد غذای برنجی شبا اصلا نده و دروز سعی کن سوپ و غذای نونی بدی
برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️