2777
2789

بحثم شد گفتم بابا دست از سرم بردار منم جوونم نیاز دارم تنها باشم یوقتایی میخام برم بیرون همش ت ام هستی من الان این تنهایی بیرون رفتنا ،خلوت کردنا برام جذابیت داره سنم بره بالا دیگه اصلا مهم نیس برام بزار لذت ببرم از  این دوره 

گفت ی روز میمیرم پشیمون میشی😐💔 قهر کرد 

حرف بدی زدم؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بوسش کن از دلش در بیار منطقی و زیبا باهاش صحبت کن متقاعد کن مامانه دیگه حساسه رو دخترش

چشم 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
خوب بهش میگفتی گاهی دوست دارم تنها برم  ولی لحنت خیلی تند بوده

اخه گفت چرا نماز نمیخونی گفتم میخام برم مسجد گفت من نمیتونم صبا ت رو ببرم مسجد ! گفتم خودم میخام برم بعد هی حرف خودشو زد منم از کوره در رفتم

فدات دختره منم  مثل شما هست منم مثل مامانتم

زنده باشید❤ 

شمام انقد رو دخترتون حساسید؟ 

از لحاظ ازادی چقدر میزارید به حال خودش باشه؟ 

من میخاسم موهامو رنگ کنم نه ی رنگ خیلی زنونه میخاسم رشته ای استخونی کنم بخشیشو نزاشت

زنده باشید❤  شمام انقد رو دخترتون حساسید؟  از لحاظ ازادی چقدر میزارید به حال خودش باشه؟& ...

منم فقط گفتم چند تا مش ساده بزار روی موهات دخترم ۲۲ سالشه ساعت نه بیشتر بیرون نباش بیرون بودی هر وقت زنگ زدم جواب بده ولی با دوستاش کافه و رستوران بره مشکلی ندارم سفرم در حد تور اونم با دو تا از دوستاش که خانوادگی میشناسم

منم فقط گفتم چند تا مش ساده بزار روی موهات دخترم ۲۲ سالشه ساعت نه بیشتر بیرون نباش بیرون بودی هر وقت ...

من سه سال از دختر شما کوچیک ترم 

واقعا مادر عالی هستین :) 

خدا حفظتون کنه

کار اون اشتباهه

عذاب وجدان دادن الکی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
کار اون اشتباهه عذاب وجدان دادن الکی

حق بخدا 

فدات عزیزم مامانت چیزی میگه فقط نگرانته دخترم دلشو اروم کن بهش حق بده جامعه بده شما هم امانتید دست م ...

چجوری اخه 

میدونید مثلا دیشب داشت میگفت چرا با فلان دوستات باز ارتباط گرفتی گفتم من اصلا زیاد باشون کاری ندارم حدی که تنهام انقد که بعضی وقتا کسیو ندارم چارکلام باش حرف بزنم گفت پس من چیم گفتم ی سری حرفا رو بهت بگم میگی چرا ت باید به این چیزا فکر کنی سریع جبهه گرفت که چه فکرایی؟ اصلا میخاس بزنه منو با لحنش حالا بخدا من مظورم مثلا چیزای غیر درس بود یوقتایی بش میگم میگه ت باید ب فکر درست باشی ن این چیزا منم منظورم اونااا بود بعد اصلا بد درمورد من فکر کرد 

نمیتونیم دو دقیقه با هم درست صحبت کنیم حس میکنم درکم نمیکنه 

ببخشید انقد زیاد شد به هر حال شما با تجربه اید خودتون مادر هستید دیگه اینارو برا شما گفتم❤

چجوری اخه  میدونید مثلا دیشب داشت میگفت چرا با فلان دوستات باز ارتباط گرفتی گفتم من اصلا زیاد ...

تو هم مثل دخترمی ی چی بگم منو دخترم هم خیلی اختلاف داریم کل زمستون پارسال درگیر تراپی بودیم با هم یکم حق با من بود یکم با ایشون ولی دست آخر فهمیدیم صحبت کردن با هم رو بلد نیستیم همین الان بهتریم ولی اختلاف هم داریم باور کن همیشه نباید ما شما رو درک کنیم گاهی هم شما مارو درک کنید ما بدتون رو نمیخایم اگر مادرت راجب درست میگه میخاد آینده داشته باشی زندگی خوبی داشته باشی و این چیز عالیه که مادرت برات میخاد ی گاهی خودتو بزار جاش عزیزم بهش حس اعتماد رو بده نشون بده عاقلی اون اعتماد میکنه عزیزم در کل الان باید تلاش کنی واسه آینده خوب زمانو از دست نده دخترم

تو هم مثل دخترمی ی چی بگم منو دخترم هم خیلی اختلاف داریم کل زمستون پارسال درگیر تراپی بودیم با هم یک ...

چقد شما خوبی اخه:)❤ تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم مرسیییی