بحثم شد گفتم بابا دست از سرم بردار منم جوونم نیاز دارم تنها باشم یوقتایی میخام برم بیرون همش ت ام هستی من الان این تنهایی بیرون رفتنا ،خلوت کردنا برام جذابیت داره سنم بره بالا دیگه اصلا مهم نیس برام بزار لذت ببرم از این دوره
گفت ی روز میمیرم پشیمون میشی😐💔 قهر کرد
حرف بدی زدم؟
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
انتظار داشتم مخالفت کنی ولی نکردی مثل اینکه آرزویی نداری 🥺معلوم زن زندگی هستی شما
من تو خونه بابام چیزی کم ندارم که عقده بشه برام بخام بگم ازدواج کنم دهن پسر مردمو سرویس کنم اون برام مهیا کنه بخاطر همین آرزوهام هر چی باشه تو خونه بابام بدستشون میارم
مرسی 😂😂
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من تو خونه بابام چیزی کم ندارم که عقده بشه برام بخام بگم ازدواج کنم دهن پسر مردمو سرویس کنم او ...
مرسی از حرفای قشنگ شما بابت این همه صداقت و ی رنگی ولی شوهر ب حضرت عباس گیر نمیاد😂پس راه حل دیگه رو انتخاب کنید...بعدشم آرزویی هر دختری شوهره یعنی شما تو خونه پدرتون میخاین شوهرو بدست بیارین این میشه دوماد سر خونه🤔یا دومادتو خونه