2777
2789
عنوان

مامانم گفت ی روز میمیرم پشیمون میشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 113 پست
افرین ب دختر دایی 👏باررررریک👏👏👏👏یاد بگیر ازش😂😂😂😂اینو از من ب شما خانم رززززز هر وقت اسمتونو ...

این طرز تایپ کردنت برام خیلی آشناست😂 شما چند سالته؟ 

عجبااا😂😂😂 

چی بگم والا 

مرسی همچنین

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار داشتم مخالفت کنی ولی نکردی مثل اینکه آرزویی نداری 🥺معلوم زن زندگی هستی شما

من تو خونه بابام چیزی کم ندارم که عقده بشه برام بخام بگم ازدواج کنم دهن پسر مردمو سرویس کنم اون برام مهیا کنه بخاطر همین آرزوهام هر چی باشه تو خونه بابام بدستشون میارم  

مرسی 😂😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
این طرز تایپ کردنت برام خیلی آشناست😂 شما چند سالته؟  عجبااا😂😂😂  چی بگم والا  ...

خدایی نکرده دوس پسر داشتین😂الان من شببه اونم🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️من ۲۷سالمه اسمم جک هستش جک ریچارد توی قایق نمردم اینا همش میخاستن من ب شما نرسم ولی موفق شدن😔😭حالا من ی دعایی کردم زیاد خوشحال نباش میدونم الان داخل قلبتون میگی کاش زودتر میگفتی کاش زودتر دعا میکردین من اینقدر گناه کردم دعاهام برعکس در میاد😂

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
خدایی نکرده دوس پسر داشتین😂الان من شببه اونم🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️من ۲۷سالمه اسمم جک هستش جک ریچارد توی قا ...

اره داشتم توبه😞😂 

هه هه نمک😐😂 

خدایی نکرده دوس پسر داشتین😂الان من شببه اونم🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️من ۲۷سالمه اسمم جک هستش جک ریچارد توی قا ...

حالا واقعا ۲۷ ای؟

من تو خونه بابام چیزی کم ندارم که عقده بشه برام بخام بگم ازدواج کنم دهن پسر مردمو سرویس کنم او ...

مرسی از حرفای قشنگ شما بابت این همه صداقت و ی رنگی ولی شوهر ب حضرت عباس گیر نمیاد😂پس راه حل دیگه رو انتخاب کنید...بعدشم آرزویی هر دختری شوهره یعنی شما تو خونه پدرتون میخاین شوهرو بدست بیارین این میشه دوماد سر خونه🤔یا دومادتو خونه

مرسی از حرفای قشنگ شما بابت این همه صداقت و ی رنگی ولی شوهر ب حضرت عباس گیر نمیاد😂پس راه حل دیگه رو ...

بهتر گیر نیاد😂 

من اصلا فعلا خوشم نمیاد از ازدواج 

چراااا انقد جمع میبندییی کی گفته ارزو همه دخترا اینههه ازدواج کنن😐😂 میزنمتاااا 

اگه اینجوریه پس همه پسرام ارزوشونه زن بگیرن

خب تعریف کن😂چی شد؟؟؟نگرفت؟؟؟یا فراریش دادی؟

جونم برات بگه خواهر فراریش دادم به صورت ناخواسته😂  

اره بخدا شناسنامه بفرستم😂

نه باور کردم😂

بهتر گیر نیاد😂  من اصلا فعلا خوشم نمیاد از ازدواج  چراااا انقد جمع میبندییی کی گفته ارز ...

من آرزومه زن بگیرم

آرزومه پسرم کریکسوسو ببینم

ارزومه زنم کنارم باشع

آرزومه زندگیمو باهاش شریک بشم

من آرزومه زن بگیرم آرزومه پسرم کریکسوسو ببینم ارزومه زنم کنارم باشع آرزومه زندگیمو باهاش شریک بشم

شوخی میکنی؟😂😐 

اگه رم جدی میگی که بابا براوو👏 ایشالا ی زن خوب بگیری

جونم برات بگه خواهر فراریش دادم به صورت ناخواسته😂  

خواهر میشه با جزییاتش بگی عاشق داستانای عاشقانه پشیمانه فرارانه هستم😂