2777
2789
عنوان

مامانم گفت ی روز میمیرم پشیمون میشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 113 پست
اره چون خیلی گرانبهاس بخاطر همون حیفه

ههه شنیدم حنجره هایده رو گذاشتن موزه ولی قلب گرانبها نشنیدم مطمئنین شما خانم در مورد چیز دیگه ای حرف نمیزنین

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ههه شنیدم حنجره هایده رو گذاشتن موزه ولی قلب گرانبها نشنیدم مطمئنین شما خانم در مورد چیز دیگه ای حرف ...

حالا بشنو میزارن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت سال بزرگتری پیری دیگه😂😀

اها چرا زودتر نگفتی ک من دارم با ی بچه حرف میزنم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️گفتم حرفای بچگونه زیاد میزنی

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اها چرا زودتر نگفتی ک من دارم با ی بچه حرف میزنم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️گفتم حرفای بچگونه زیاد میزنی

به سن نیست که به عقله که خداروشکر شما ازش بی نصیب موندی😂😊

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
آخه قلبت بو پا میده اینقدر رفت وآمد بوده داخلش

چرا چرت میگی مگه من ت ام کافر همه را به کیش خود پندارد😂