2777
2789

شاید من ادم بدیم

ک همش رابطه هام بهم میخورد

کسی ک دوسش داشتم دوسم نداشت

اونایی ک دوستم دارنو دوس ندارم

شوهرم هر کاری برام میکنه ولی عمیقا نمیتونم عاشقش باشم

دوسش دارم برام عزیزه ولی عاشقش نیستم

دیشب داشتم ی عکسی رو تو گالریم نشونش میدادم یهو عکس معشوقه قبلیمو دید

گفت کیه از کجا اومده عکسش

چیزی نگفتم اونم گفت هیچ وقت فکر نکن زرنگی 

تنها کاری ک ازم بر میومد دیدن عکسش بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ترد شدن خیلی بده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی داری از اون پاک کن.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
هر چی داری از اون پاک کن.

خیلی بیش از حد دوسش داشتم

ی شب نشد خوابشو نبینم

خیانت شاخ دم نداره که. داری به شوهرت خیانت میکنی چرا ازدواج کردی خوب هدفت خراب کردن زندگی یه مرد ب ...

من ک با اون ادم ارتباطی ندارم

اینو شوهرمم میدونه

خیلی بیش از حد دوسش داشتم ی شب نشد خوابشو نبینم

منم مثل تو بودم

ولی یجا باسد بس کنی .

حداقل جلو چشمت نباشه کمتر میشه دوست داشتنت

اولا سخته ولی کم کم عادت میکنی .گاهی میشه ماه بیاد بره یادش هم نکنی

شروع کن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون