خانومها گاهی خونتون رو تمیز نکنید , چون چشم همسرتون عادت کرده که خونه رو همیشه تمیز ببینه فکر میکنه که همیشه همینطوره و شماها هیچ کاری نمیکنید , اما اگر گاهی خونتون ریخت و پاش باشه و یا حتی خودتون گاهی نامرتب باشید میفهمه که برای همین این کارها وقت صرف میشه و خانوم فقط کارش خوردن و خوابیدن نیست
دقیقا
اشتباه من اوایل این بود به خاطر همین میگفت اینجا که تمیزه تو کاری نداری زنا زیر باد کولرن ما تو گرما مشغول کاد
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نا امید نشید از محول کردن کارهای کوچک شروع کنید که وحشت نکنند بعد که خوب اولین کارها رو یاد گرفتن و رفت جزو عادت کاریشون بعد کارهای دیگه رو یواش یواش اضافه کنید
ما سر سطل اشغال خالی کردن هم همیشه مشکل داریم...... از بیرون میاد پشت در خفتش میکنم اشغالا رو ببر... میگه از راه رسیدم خستم.... خونه ست بهش میگم ببر میگه باید لباس بپوشم خواستم برم بیرون میبرم..... داره میره بیرون میگم ببر میگه دیرم شده برگشتم میبرم... یه روز سر همین موضوع مسخره حرفمون شد اینقد غر زدم... حالا سطل اشغال خالیه یه ذره هم اشغال نداره گیر داده اشغالا رو ببرم. .. مخم سوت میکشه....
دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه
نا امید نشید از محول کردن کارهای کوچک شروع کنید که وحشت نکنند بعد که خوب اولین کارها رو یاد گرفتن و رفت جزو عادت کاریشون بعد کارهای دیگه رو یواش یواش اضافه کنید
خب من مدت مدیدی هست وظیفه کوچک سطل اشغال رو بهش سپردم تا ببینم چند سال دیگه باید قدم بعدی رو بردارم.
دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه