2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست
بنظرم بله  لزومی ندارد که وقتی با کسی دوست میشی بری‌به دوستات هم بگی .... بزار تو دلت بمونه . ...

نه به خدا با کسی دوست نیستم 

فقط علاقه بوده که بعد ها هم از سرم پریده و بارها برام پیش اومده 

متاسفانه رفتم به دوستام گفتم  میترسم ده سال دیگه بگن این رو همه کراش بود 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا و ابدا این احساساتتو با کسی درمیون نزار

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بنظرم ب هیچکی نگو من کراشم ب هیچکی نگفتم

گفتم حالا چطوری جمش کنم 

یعنی بگم معنی کراش نمیدونستم یا بگم شوخی کردم 

آخه دارم داغون میشم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بابا علاقه داره ب بنده خدا فقط

باز هم بنظرم نباید به کسی بگه 

تازگی ها دشمن خیلی زیاد شده ...🤣😅

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
ن بگو برا شوخی گفتم  مگه نمیگی با خنده و شوخی گفتی

اره و کلی هم میخندیدم 

خدا کنه باور کنن😅

نه به خدا با کسی دوست نیستم  فقط علاقه بوده که بعد ها هم از سرم پریده و بارها برام پیش اومده&n ...

اره 

مثلا تو فرض کن ازدواج کردی 

بعد ازدواجت بیان پیش شوهرت یگند که مثلا شما به اقای فلانی علاقه مند بودید ....

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
باز هم بنظرم نباید به کسی بگه  تازگی ها دشمن خیلی زیاد شده ...🤣😅

اره واقعا 

من چه غلطی کردم 

ولی شاید در آینده نتونن سو استفاده کنن  چون هیجانات نوجوونی بوده حالا اگه اونا هم باور نکنن شوخی بوده 

اره بگو‌ ده سال دیگه هم  بزن زیرش بگو دورغه🥺😂😂💙

کاشکی  

نکنه ازدواج کنم برا دشمنی بیان حرف بزنن 

یا خواستگارا رو رد کنن یا همین روش  

دیگه پنج دقیقه دیگه به این موضوع فکر کنم دق میکنم 

البته خودشون همچین آدمای درستی هم نیستنا 😅

اره واقعا  من چه غلطی کردم  ولی شاید در آینده نتونن سو استفاده کنن  چون هیجانات نوج ...

زیاد ذهنت رو درگیر نکن 

مثلا من یادم نمیاد ، دیروز برای 

افطاری چی خوردم 😅🤣

انتظار داری بعد از 10سال یادشون بمونه که به کی علاقه مند بودی ...

درضمن سعی کن تو مدرسه درباره این موضوع اصلا حرف نزنی تا به فراموشی سپرده بشه ...

اره  مثلا تو فرض کن ازدواج کردی  بعد ازدواجت بیان پیش شوهرت یگند که مثلا شما به اقای فلا ...

مشکلم همینه 

واییییییییییی  باید برم بگم شوخی کردم  محض خنده بوده 

به نظرتون ده سال دیگه ازدواج کردم به شوهرم بگم ؟