2777
2789
عنوان

ساعت خوابم بهم ریخته چیکارش کنم؟😭

185 بازدید | 13 پست

یک ماهه شبا خواب به چشمم نمیاد صبح ها هم نمیتونم بیدار شم از همه ی برنامه ها و کلاسام جا میمونم در طول روز کسلم بی اشتها شدم

چیکار کنم درست شه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه نشخوار ذهنی دارم بیش از اندازه فکر میکنم نمیدونم برای درمانش چیکار باید کرد

چندسالتونه شما؟

و چه مدت هست که این مشکل  رو داری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

چندسالتونه شما؟ و چه مدت هست که این مشکل  رو داری؟

۲۲سالمه

از اول درونگرا بودم و همه چیو تو خودم میریختم ولی الان ۳-۴ سالی میشه که دائما ذهنم مشغوله و همش دارم به اتفاقاتی که هنوز نیوفتاده یا تصمیمات و مشکلاتی ک دارم فکر میکنم

۲۲سالمه از اول درونگرا بودم و همه چیو تو خودم میریختم ولی الان ۳-۴ سالی میشه که دائما ذهنم مشغوله و ...

ذهنت رو از درگیری بیار بیرون

به چیزای خوب فکر کن

اصلا خیالبافی نکن

این همه چیزای قشنگ 

دوستای خوب

کارهایی که با همدیگه کردین

خاطرات خوب

اصلا منفی بافی نکن

آینده هم حتما قشنگه واست

خیالت راحت

😀

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

ذهنت رو از درگیری بیار بیرون به چیزای خوب فکر کن اصلا خیالبافی نکن این همه چیزای قشنگ  دوست ...

ممنونم عزیزم

متاسفانه ادم کمالگرایی هستم واسه همین آروم نمیگیرم😅

مثلا چقدر بعد اثر میکنه چجوری خوردین

بستگی به بدنت داره مثلاً من قبل تر ها لورازپام ۲میخوردم تا خوابم ببره دو ساعت طول میکشید با بدبختی ترک کردم و ملاتونین ۵ باید یکی و نصف بخورم حدودا یکساعت بعد میتونم بخوابم.کلا قرص خوبیه و برای تنظیم خوابه و اعتیاد نمیاره ،دکتر بهم داده سرخود نخوردم اما میگن بی عوارضه ،اگه خواستین بخرین با پزشک داروخانه هم شده یه مشورت بکنید خیالتان راحت بشه