2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 40 پست
فستینگ که بودی کالری شماری میکردی اون 8 ساعت رو  یا میخوردی؟؟

بیشتر از ۵۰۰ یا ۷۰۰ کالری نمیخوردم اونم فقط پروتئین و چربی و ترشی و سبزی و... فستهام خیلی بیشتر از ۱۶ ساعت بود گاهی میشد ۲۲ ساعت فست 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از فردا طبق رژیم شما انجام میدم  شاید زودتر نتیجه گرفتم

ان شاءالله که به وزن دلخواهتون برسین دعا کن منم این ۴ کیلو رو کم کنم چون واقعا دیگه  از چاقی می ترسم 

ان شاءالله که به وزن دلخواهتون برسین دعا کن منم این ۴ کیلو رو کم کنم چون واقعا دیگه  از چاقی می ...

چهار کیلو چیزی نیست انشالله اونم  کم میکنی شما 28 کیلو کم کردی اراده چهار کیلو رو هم دارید پس 

چهار کیلو چیزی نیست انشالله اونم  کم میکنی شما 28 کیلو کم کردی اراده چهار کیلو رو هم دارید پس&n ...

متاسفانه تثبیت و نگهداشتن وزن از لاغر کردن سختتره هر رژیمی که بگیری یک قانون داره اونم اینه که باید این مدل غذا خوردن و این مدل زندگی بشه سبک زندگیت به چشم رژیم بهش نگاه نکنی . راستی بیشتر از سه روز در هفته فست نکن من روز در میون فست بودم . الانم هفته ای یک روز 

متاسفانه تثبیت و نگهداشتن وزن از لاغر کردن سختتره هر رژیمی که بگیری یک قانون داره اونم اینه که باید ...

اون یکی رژیم رو که گفتی رو چند روز میتونم تو هفته بگیرم؟ 

اون یکی رژیم رو که گفتی رو چند روز میتونم تو هفته بگیرم؟ 

لوکرب رژیم اصلیته رژیم همیشگی یعنی روزایی که فست نیستی باید طبق الگوی لوکرب غذا بخوری در کنارش ۳ روز هم در هفته فست می کنی  که سریع تر لاغر شی  و وعده فستت هم باید لوکرب باشه. 

لوکرب رژیم اصلیته رژیم همیشگی یعنی روزایی که فست نیستی باید طبق الگوی لوکرب غذا بخوری در کنارش ۳ روز ...

ممنونم از راهنمایی ات.. اگه نتیجه بگیرم کلی دعات میکنم شبت بخیر