سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام عزیزم تسلیت میگمبابت فوت پدرت خدا بخودت و خانوادت سلامتی و صبر بده.دخترا واقعا بابایی ان .مرگ ...
دقیقا به منم دکتر طب سنتی گفت فقط روحیت رو ببر بالا فقطط به خودت برس شاد باش آهنگای شاد گوش کن از چیزای ناامید دور باش نمی دونم این ماه خیییلی سعی خودمو کردم همش خودمو با چیزای دیگه مشغول می کنم تا ببینیم خدا چی می خواد
خواهریا امروز رفتم سونو تازه شده ۶ هفتم اما من تنبلی داشتم یکم پریوداییم عقب جلو میشدهمیخواستم ۸ هفت ...
ای بابا خییلی زود رفتی عزیزم خوب ۶ هفته که چیزی مشخص نمیشه به خودت آرامش بده فقط به خدا توکل کن قرآن بخون و ذکر با حول ولا قوه الا بالله رو همش تکرار کن تا آروم بگیری
نمیخواستم برم عزیزم اینقدر اطرافیان گفتم رفتم قربونت برم خواهر ممنون از محبتتپس منم حتما با خبر خوش ...
چرا شیاف مگه لکه بینی داری؟
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن
سلام عزیزم تسلیت میگمبابت فوت پدرت خدا بخودت و خانوادت سلامتی و صبر بده.دخترا واقعا بابایی ان .مرگ ...
مرسی از حرفهای قشنگت و دلگرمیات من خودم با خدای بالاسر خیلی اعتماد دارم ودشم میدونه به اندازهای هم قوی بودم و هستم که خودش راضیه من خیلی سخت یا تو این ۳۳ سال کشیدم اما یه بار ازش دست نکشیدم همیشه نگاهم به آسمون بوده همیشه هم هوامو داشتم خدا رو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر همین که همیشه حواسش به من هست و اینکه زندگی من چون یه بچه کم داره یتونم از ذهن بارداری بیام بیرون و مدام از طرف بقیه تحت فشارم شعورشو نمیکشه دیگه 😔😔😔 شوهرمم خیلی بچه دوست داره دعا کن فردا میخوام برم آزمایش بدم ایشالا مثبت باشه
انشاالله با خب این خوب پیشمون میای ما هم انرژی می گیریم.منم ۳۳ سال دارم نگرانم دیگه نشه🥺نمی دونم کل ...
عزیزم یه جورایی پس هم سنیم مشکل ناباروری ثانویه داری یا اولیه است؟!؟نه بابا تو اون جای دکتری که من رفته بودم یکی اومده بود ۳۹ سالش بود یهویی هم حامله شده بود اصلاً نمیدونست نه بابا به اینا نیست بعداً قوی باشه نه مشکلی پیش نمیاد
مرسی از حرفهای قشنگت و دلگرمیات من خودم با خدای بالاسر خیلی اعتماد دارم ودشم میدونه به اندازهای ه ...
برات آیت الکرسی میخونم و از خدا میخوام فردا مادر شده باشی عزیزم.آفرین که ایمانت بخدا قویه درستشم همینه.همه ما از این روزای سخت رو داشتیم درکت میکنم گلم مخصوصا نیش و کنایه های اطرافیان وقتی با ترحم برات دعا میکنن که باردارشی خیلی دردناکه ولی تو باید قوی باشی و اصلا دیگران برات مهم نباشن.مادر شوهرمن بعد از شش سال ازدواجم با پسرش هنوز بام سرده و همش با جاریم تیک میخوره .جاریم یه سال زودتر از من باردار شد فقط خدا میدونه که وقتی میرفتم مهمونی چطور با حرفاشونو و حرکاتشون حرصم میدادن که من دیر باردار شدم وقتیم باردار شدم یه بار بم نگفت دخترم ویارت چیه ولی نه ماه تمام مثل پروانه دور جاریم می چرخید.الان اون پسر بارداره باز هرروز بش میگه پاشو بیا اینجا شامو ناهار پیششه فقط موقع خواب میره خونشون.من تمام این چیزا رو می بینم و دم نمیزنم که مبادا پیش خودشون خوشحال شن بگن زهرا رو سوزوندیم با حرکاتمون و همش با خودم میگم خدا بزرگه بنده اش کیه.اینا رو گفتم که بدونی روزای سخت برا همه هست و ما باید نظرمون بخدا باشه انشالله شمام مادر میشی به لطف خدا شک نکن
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن
برات آیت الکرسی میخونم و از خدا میخوام فردا مادر شده باشی عزیزم.آفرین که ایمانت بخدا قویه درستشم همی ...
انشاالله شما هم زودی باردار میشین 🤲من که اطرافیان برام اصلا مهم نیست فقطططط همسرم برام مهمه اصلا اهمیت نمی دم به حرفهای دیگران چون می مطمعنم خدای بالای سرمون همه چی رو میبینه اول رضایت خدا بعداً همسرم بقیه مهم نیست
انشاالله شما هم زودی باردار میشین 🤲من که اطرافیان برام اصلا مهم نیست فقطططط همسرم برام مهمه اصلا اه ...
قربونت عزیزم همین طور برا شمام.کار خوبی میکنی منم اصلا حرف دیگرانبرام مهم نیست
[QUOTE=401433161]انشاالله با خب این خوب پیشمون میای ما هم انرژی می گیریم. منم ۳۳ سال دارم نگرانم دیگ ...
سلام عزیزم چی شد؟
من یک روز زودتر از موعدم امروز پریود شدم درسته این ماه انتظار نداشتم ولی الان له ترینم🥺
فدا سرت عزیزم توکه بچتو داری نگران چی هستی .خدا بچتو برات حفظ کنه دوستی دارم اونم تو اقدام بچه دومه ولی فعلا نشده داروهم مصرف میکنه هرماه اونروز بش گفتم استرس نداشته باش گفت اولا خیلی استرس داشتم ولی الان نه فوقش آی وی اف میکنم.ناراحت نشو عزیزم امیدت بخدا باشه