2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928527 بازدید | 42808 پست

☘ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعجل فرجهم☘

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
فدا سرت عزیزم توکه بچتو داری نگران چی هستی .خدا بچتو برات حفظ کنه دوستی دارم اونم تو اقدام بچه دومه ...

اره عزیزم خدا رو شکر طعم مادر شدن رو چشیدم ولی چیکار میشه کرد هم من هم همسرم دلمون بدجور بچه می خواد .منم اولا خییلی استرس داشتم ولی الان سعی می کنم بهش فکر نکنم .متاسفانه من کیست سینه دارم ای وی اف هم نمی تونم بکنم اصلا برای من داروهای هورمونی هم ضرر داره .نمی دونم توکل به خدا انشاالله هر چی خیره همون بشه🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم خدا رو شکر طعم مادر شدن رو چشیدم ولی چیکار میشه کرد هم من هم همسرم دلمون بدجور بچه می خواد ...

منم مجردیم کیست سینه داشتم الانم آجی کوچیکم داره و استرس براتون سمه مخصوصا سوتین سفت اصلا نباید استفاده کنید اون موقع دکتر فقط بم قرص ویتامین ای میداد تا میخوردم محو می شد ولی چون از لحاظ روحی تحت فشار بودم باز عود میکرد.همون سال یدفعه امام رضا طلبید رفتم پابوسش برای اولین بار بود تو حرم یهو یاد بیماریم افتادم رفتم پیش پنجره فولاد روسریمو به نیت شفام انداختم داخلش به لطف خدا و کرم امام رضا همون سال خوب خوب شدم و خداروشکر تالان دیگه درنیومده.عزیزم استرس خیلی رو رشدش تاثیر داره تا می تونی ریلکس باش .انشالله که خوب شی و بازم مادر شی به لطف خدا و مهربونی آقا امام رضا

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

[QUOTE=401433161]انشاالله با خب این خوب پیشمون میای ما هم انرژی می گیریم. منم ۳۳ سال دارم نگرانم دیگ ...

دختر چی شد رفتی آزمایش؟

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

[QUOTE=401655382]منم مجردیم کیست سینه داشتم الانم آجی کوچیکم داره و استرس براتون سمه مخصوصا سوتین سفت اصلا نباید استف ...[/QUO

خدا رو شکر که خوب شدین

منم تا حالا هر چی از آقا امام رضا خواستم بهم داده ولی ایندفعه نمی دونم شاید مصلحت نیست حاجتمو نگرفتم😭

قوربون دل مهربونیت عزیزم که مونس هممون شدی .دکتر به من گفته اگه باردار بشی بعدش تو دوران شیردهی کلا کیست ها میرن دیگه برام عادی شده فقط می تونم توکل کنم تا ببینم خدا چی می خواد راستش منم دلم قرصه خدا تو بهترین موقع بهترینشو نصیبم می کنه مطمعنم 

از خدا می خوام مصلحتش با خواسته شما یکی بشه

[QUOTE=401655382]منم مجردیم کیست سینه داشتم الانم آجی کوچیکم داره و استرس براتون سمه مخصوصا سوتین سف ...

قربونت عزیزم کاری نکردم وظیفه است.انشالله همین طور برای شمام

سلام بچه ها من امروز ۱۱ روز از آمپول hcg میگذره و بی بی منفی بود نمی‌دونم امیدوار باشم یا نه تورو خد ...

انشالله که مثبت باشه عزیزم

به نظرتون بی بی چک اطلس هوم معتبره؟

سلام عزیزم اگه عقب انداختی مبارکه؟ آمپول زدی یا طبیعی اقدام کردی؟

سلام عزیزم اگه عقب انداختی مبارکه؟ آمپول زدی یا طبیعی اقدام کردی؟

من روز موعدم بی بی چک زدم

من طبیعی بودم و همین ماه عکس رنگی دادم که گفتن لوله سمته راستت بستست و من تخمدان چپم غیر فعاله و فقط راست تخمک گزاری دارم

الان هم نتیجه ازمایشم مثبت شده

ولی خودم باورم نشده اخه دکترا به من گفتن بیا ای وی اف 

لولت بستست

اگه میدونستم انقد عکس رنگی موثره یکسال صبر نمیکردم

دکترا وقتی میبینن یه نفر بعد از ۵ ماه حامله نمیشه باید بفرستن عکس رنگی نه بعد از یکسال