2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928656 بازدید | 42808 پست
سلام عزیزم خوبی آرامیس جونمن اصلا علائم ندارم ویار هم ندارم خیلی نگرانم🥺فقط سینه هام خیلی حساس شده ...

عزیزم نگران نباش منم بارداری اولم تا روزی که به دنیا اومد تنها علایمم بزرگ شدن شکمم بود😅دیگه هیییچ علایمی داشتم راااحت راحت بودن😅

قلبش تشکیل نشد ۸هفته با دارو سقط شد .ماله شما چرا سقط شد؟؟پس شما هم قبلاً باردار شدین انشاالله خدا ن ...

مال مال من ساعت ۷:۳۰ صبح بود دردم گرفت همراه با یکم خونریزی تا رسیدم بیمارستان قشنگ کیسه آب و جفت و اینا رو من دفع کردم دکترمم تشخیص نداد که از چیه قلبش تشکیل نشده یا مشکل خود س** بوده یا پوچ بوده هیچیش مشخص نشد،من از پارسال برج ۳ تو اقدامم تقریباً چند ماهی را اقدام داشتم بعد برج ۱۱ ای یو ای  شدم منفی شد که خودمم فهمیدم از ناشی بودن دکترمه و اینکه از برج ۱ رفتم تحت نظر برای آی وی اف مشکلی هم جفتمون نداشتیم تقریباً  اینکه برج ۱ رفتم کاراش انجام دادم برج ۲ تخمک‌کشی کردم برج چهارم برام انتقال دادم برج ۵ حامله شدم برج ۶ سقط کردم و اینکه برج ۷ انگاری رفتم گفت لایه‌های رحمت ریزش نکرده و ضخیمه یه بسته قرص ال دی بهم داد بعد ۱۰ روز پریود شدم رفتم دوباره درمان دارویی رو گرفتم ۵ شب لتروزول خوردم با دو تا سینال اف آمپول و روز ۱۰ رفتم سونو کرد گفت یه فولیکول ۲۰ داریم آزادسازی رو برام زد و الان امروزم ۱۳ روزه از آمپولم می‌گذره صبح بیبی چک گذاشتم منفی بود باید روز دوشنبه بیست و ششم برم آزمایش خون بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال مال من ساعت ۷:۳۰ صبح بود دردم گرفت همراه با یکم خونریزی تا رسیدم بیمارستان قشنگ کیسه آب و جفت و ...

ای خدا شما هم چقدر مشکل پشت سر گذاشتین انشاالله این ماه دیگه باردار باشین🤲

دکتر چقدر زود رفته سراغ ای یو ای و ای وی اف؟برا من دو سال شده ولی تا حالا اینارو پیشنهاد نداده البته خودمم راضی نیستم چون کیست سینه دارم داروی هورمونی زیاد برام سمه.

به امید خدا هممون هر چه زودتر انتظارمون به پایان برسه 🥲

من ک امشب پریود شدم😭

عزیزم چند ماه اقدامی؟

امیدتو از دست نده انشاالله هر چه زودتر نتیجه می گیری منم وقتی پریود میشم دنیا رو سرم خراب میشه روم نمیشه تو چشای همسرم نگاه کنم🥲ولی چیکار میشه کرد فقط باید به خدا توکل کنیم 

ای خدا شما هم چقدر مشکل پشت سر گذاشتین انشاالله این ماه دیگه باردار باشین🤲دکتر چقدر زود رفته سراغ ا ...

خدا از زبونت بشنوه فردا نه پس فردا باید برم آزمایش خون بدم ایشالا که مثبت باشم و با خبر بارداری بیام پیشتون دکتر من اولی که آیو آی کرد یه دکتر دیگه بود به من می‌گفت تو یه دونه تخمک بیشتر نداری باید تخمک اهدایی بگیری آی وای برام انجام داد گفتش اگر نشد میریم سراغ آی وی اف من دیدم آیو آیش الکی بود رفتم پیشش اما این دکترم که آی وی اف کرد خیلی کارش بیسته خیلی آمار بارداری بالایی داره خودم اول گفتم می‌خوام آی وی اف کنم چون سن خودم ۳۴ شوهرمم ۳۴ گفتیم زمانو از دست ندیم حاملم شدم دکترم کارشو بلد بود اما سقط شد این دکتر عمو گفتم الان بخوام درمان دارویی بگیرم ازت و طبیعی اقدام کنم میشه گفت آره چرا که نشه اتفاقاً ‌وی‌اف کردی باردار شدی به نفعت شده زودتر حامله میشی بعد گفت اون دکترت کی بوده که بهت گفته تو تخمک نداری باید اهدایی بگیری من موقع پانچرم ۱۶ تا تخمک ازم کشیدم گفت پس اینا از کجا اومده دکتر اولیه‌م کار بلد نبود الکی علاف کرده بودم خودمو ،دعا کن برام پس فردا رفتم آزمایش جواب مثبت بیام بهتون خبر بدم میشه برام دعا کنین خیلی احتیاج دارم دعا کنین خدا صدای منم بشنوه حاجت دلمو بده 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ای خدا شما هم چقدر مشکل پشت سر گذاشتین انشاالله این ماه دیگه باردار باشین🤲دکتر چقدر زود رفته سراغ ا ...

تازه من قبل از آیوایمم بابام تو همون تایم اقدامم فوت شد خیلی ضربه بدی خوردم هنوز که هنوزه حالم خوب نشده بعد یه سال بابامو خیلی دوست داشتم و بهش وابسته بودم خیلی گریه می‌کردم و خیلی حالم بد بود کلاً از طرف افسردگی که گرفتم خیلی ضعیف شده بدنم

،و اینکه می‌بینم دور تا دورم همه یا حامله شدن یا زایمان کردن یا شکماشون بالائه حسود نیستما خدا را شکر به همه بده اما آدم یه جوریش میشه وقتی تا خودش نداره

تازه من قبل از آیوایمم بابام تو همون تایم اقدامم فوت شد خیلی ضربه بدی خوردم هنوز که هنوزه حالم خوب ن ...

سلام عزیزم تسلیت میگم‌بابت فوت پدرت خدا بخودت و خانوادت سلامتی و صبر بده.دخترا واقعا بابایی ان .مرگ حقه و مسیر هممونه.همه چیزو بخدا بسپار و توکل کن به خودش و ایمان داشته باش به لطف خدا مادر میشی.ساناز دوستمون بعد ۵ سال باردارشد.یه چیز بگم هروقت امضاشو میخوندم کیف میکردم که اینقد صبوره و توکلش بخدا زیاده و براش دعا میکردم مادرشه و به لطف خدا مادر شد.انشالله که شمام و بقیه دوستان به لطف خدا مادر می شید.کافیه ازش بخوای و همه چیزو بخودش بسپاری و ایمان داشته باشی که مادر میشی.تا می تونی روحیتو قوی کن اینویکی از بهترین دکترای شهرمون بم گفت وقتی رفتم پیشش و دید همه چیزم اوکی هست و باردار نمیشدم گفت دخترم تا می تونی قوی باش و روحیه ات رو خوب کن.من و خیلی از بچه های اینجا به معنای کلمه به این نتیجه رسیدیم که درست وقتی ذهنمون رو از مقوله بارداری رها کردیم مادر شدیم.انشالله که شمام مادر میشی شک نکن.فقط توکل کن و استرس نداشته باش

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

نگرانی نداره عزیزم انشالله که بارداریت تا ماه آخر همین طور آسون باشه وتو دلی نازنینت مامانشو اذیت نک ...

قربونت برم عزیزدلم

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
عزیزم نگران نباش منم بارداری اولم تا روزی که به دنیا اومد تنها علایمم بزرگ شدن شکمم بود😅دیگه هیییچ ...

عزیزم خدا از دهنت بشنوه😻

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم

خواهریا امروز رفتم سونو تازه شده ۶ هفتم اما من تنبلی داشتم یکم پریوداییم عقب جلو میشده

میخواستم ۸ هفته برم خیالم راحت باشه

اونم که ۶ هفته رفتم گفت فقط ساک تشکیل شده

یجوری حرف زد ک ۵۰ ۵۰ هست 

آمپول پروژسرون داد ۲ هفته دیگه گفت بیا

التماس دعا خواهریا

خواهریا امروز رفتم سونو تازه شده ۶ هفتم اما من تنبلی داشتم یکم پریوداییم عقب جلو میشدهمیخواستم ۸ هفت ...

سلام عزیزم زود رفتی گفتم ۸ هفته برو الان فقط ساک مشخصه.انشالله ۲ هفته دیگه صدای قلبشو می شنوی و میای خوشحالمون میکنی.آیت الکرسی برات میخونم.خودتم یه نذر بده.منم وقتی دکتر گفت احتمالا خارج رحمیه تا ۸ هفته یه سال برام گذشت.بچمو نذر امام رضا کردم سالم باشه ببرمش پابوسش.شمام ازش بخواه انشالله جوابتو میده

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

سلام عزیزم زود رفتی گفتم ۸ هفته برو الان فقط ساک مشخصه.انشالله ۲ هفته دیگه صدای قلبشو می شنوی و میای ...

نمیخواستم برم عزیزم اینقدر اطرافیان گفتم رفتم 

قربونت برم خواهر ممنون از محبتت

پس منم حتما با خبر خوش میام😻

فعلا ۱۵ روز شیاف پروژسترون و آمپول داده 

خدا از زبونت بشنوه فردا نه پس فردا باید برم آزمایش خون بدم ایشالا که مثبت باشم و با خبر بارداری بیام ...

انشاالله با خب این خوب پیشمون میای ما هم انرژی می گیریم.

منم ۳۳ سال دارم نگرانم دیگه نشه🥺نمی دونم کلا بریدم متاسفانه من بنده کم طاقت خدا هستم زود خسته میشم توکل به خدا انشاالله هر چی خیره همون میشه برامون