2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928657 بازدید | 42808 پست
عزیزم منم تقریبا یک ماهه به شوهرم اسپریژن دادم خورد روزی دوتا یکی صب یکی شب یعنی میگی رو اسپرم تاثیر ...

آره عزیزم خرنوب و جیسینگ هم عالیه شوهرمن ضعیف بود اونم بدجور اینارو خورد در کنارشم هرروز یه ویتامین ای و سی و هفته ای یه دونه دی میخورد و بعد دوماه خوب شد

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه اولم رو دو ماه بعد سقط باردار شدم اصلا انتظار نداشتم 😅

ای جونم ،عزیزم 😍😍😍،خدا برات نگهش داره طبیعی باردار شدی بعد دو ماه چون شنیدم میگن بعد سقط زود حامله میشی کار خاصی انجام دادی میشه یکم برام توضیح بدی اگه مشکلی نداره ممنونت میشم

آره عزیزم خرنوب و جیسینگ هم عالیه شوهرمن ضعیف بود اونم بدجور اینارو خورد در کنارشم هرروز یه ویتامین ...

آهان،پس اسپریژن خوبه آره چون من دیدم یک خانمی برای شوهرش که مثل شوهر خودم بود گرفته بود دکتر براش نوشته بود منم سرخود رفتم گرفتم گفتم روزی دو تا بخوره بعد خرنوب چیه!؟😅😅😅

منم بچه اولم رو دو ماه بعد سقط باردار شدم اصلا انتظار نداشتم 😅

بعد اومدم پریروز بیبی چک گرفتم گذاشتم یه خط افتاد بعد چند ساعت هاله‌ای که فقط خودم می‌دیدم هیشکی نمی‌دید یعنی واقعاً هم دید نداشت من خیلی تو این کار مهارت پیدا کردم هیچکی ندید بعد دیروزم گذاشتم منفی شد یه خط باز دوباره از یه هاله ضعیف که اونم بازم گفتم کسی ندید الب برام این بود که چطوری اثر دارو توی هفته از بدن من رفته میگن تا ۱۴ روز تو بدن می‌مونه و اومدم امشب یه بیبی دیگه گرفتم استفاده کردم منفی شد ولی بعد یه ساعت این هاله رو باز خدا را شکر بقیه دیدن ولی میگن معتبر نیست چون بعد از یه ساعته اینا یه دونه دیگه گرفتم گفتم شاید شب بوده مایعات زیاد خوردم سرویسم که زیاد میرم گفتم فردا صبح بذارم گه گداری یه گرگرفتگی خفیفی دارم نمی‌دونم مال یه دفعه‌ای خونه گرم میشه یا بدن منه دور نافمم کلاً با نافم درد می‌کنه تم خیلی درد می‌کنه ول نمی‌کنه و اینکه یر شکمم یکم درد می‌کنه فعلاً همین علائمو دارم احتمالاً برای دارو هم باشه و ،من روز سوم سیکلم رفتم پیش دکتر بعد از دو سیکل انگاری سققدم دکتر برام لتروزول نوشت شبی دوتا تا پنج شب تا ۷ پریودیم انگاری بود بعد هشتم و نهمش دو تا سینال زدم روز دهمش رفتم سونو کرد گفت یه دونه فولیکول ۲۰ توی تخمدان چپت داری و یه دونه ۱۲ ولی سمت راست گفت دیده نمی‌شه البته من تنبلی تخمدان دارم سمت راستم ضعیف‌تره و اچ سی جی همون روز سیکلم من زدم دوتا روز بعدش اقدام داشتم وشنبه سه‌شنبه و پنجشنبه دیگه هم اقدام نداشت ،اینکه روزی دو تا شیاف اکتوژست می‌ذارم ۱۲ ساعته و روزی سه تا دوفامد یه دونه ویتامین دی و یه دونه روفولیک 

عجب طوماری شد 😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂

ای جونم ،عزیزم 😍😍😍،خدا برات نگهش داره طبیعی باردار شدی بعد دو ماه چون شنیدم میگن بعد سقط زود حامل ...

ممنون عزیزم 

من از اونجایی که آدم استرسی هستم یک هفته بعد سقط  رفتم طب سنتی و داروی تقویت تخمک و اسپرم گرفتم تقریبا دوماه استفاده کردم و دکتر خودم گفته بود تا چند ماه باید جلوگیری کنی دیگه منم مجبور شدم تحت نظر دکتر دیگه برم  بهش گفتم ۶ماه پیش سقط داشتم 😅اونم بهم  فقط لتروزول داد دیگه همون ماهش به امید خدا باردار شدم ولی یه جورایی چون  به بار حامله شده بودم مطمعن بودم بازم حامله میشم و اصلا استرس نداشتم 

انشاالله به امید خدا شما هم هر چه زودتر باردار میشن🤲

بعد اومدم پریروز بیبی چک گرفتم گذاشتم یه خط افتاد بعد چند ساعت هاله‌ای که فقط خودم می‌دیدم هیشکی نمی ...

الان دکترا خیییلی دارو میدن کلا هورمونهای بدن رو میریزن بهم ده سال پیش که من اقدام بودم یا کلومیفن بود یا لتروزول.سعی کن در کنار داروها اصلاح سبک هم بکنی شنیدم خیلی تاثیر داره  من  این ماه دیگه دکتر نرفتم تحت نظر طب سنتی هستم ای خدا یک روز در میون هم بادکش گرم زیر شکم می کنیم🤪دارو هم فقط چند تا گیاهی داده برا کم کردن استرسم

برات خیییلی دعا می کنم انشالله هر چه زودتر طعم مادر شدن رو بچشی 🤲😍

ممنون عزیزم من از اونجایی که آدم استرسی هستم یک هفته بعد سقط رفتم طب سنتی و داروی تقویت تخمک و اسپر ...

خب خداروشکر ،چرا سقط شد ؟ون وقته بودی ؟من تا حالا ۴بار باردار شدم دوتا دختر از ازدواج اولم دارم و ازدواج دومم ۶سال پیش حامله شدن خودم سقط کردم که یک سری وسایلی داشتم دوماه پیشم مچحاملع شدم تو ۶هفتع سقط میخوای برم صدر قبلش دو روز دیگه بشنوم اول نشد 

الان دکترا خیییلی دارو میدن کلا هورمونهای بدن رو میریزن بهم ده سال پیش که من اقدام بودم یا کلومیفن ب ...

مرسی ازت قربونت برم یعنی دوساله بکوب من همراه پیش دکترام ایشالا. نتیجه میده و خوشحال میشم یا یک جواب مثبت بارداری 

خب خداروشکر ،چرا سقط شد ؟ون وقته بودی ؟من تا حالا ۴بار باردار شدم دوتا دختر از ازدواج اولم دارم و از ...

قلبش تشکیل نشد ۸هفته با دارو سقط شد .

ماله شما چرا سقط شد؟؟پس شما هم قبلاً باردار شدین انشاالله خدا نظر کنه دوباره باردار بشین

شما چند ساله اقدامین؟من دو ساله اقدامم که ۶ماه تحت نظر دکتر بودم  بازم نشد دیگه کم کم دارم ناامید میشم🥲

آره عزیزم خرنوب و جیسینگ هم عالیه شوهرمن ضعیف بود اونم بدجور اینارو خورد در کنارشم هرروز یه ویتامین ...

خرنوب عطاری داره بخر بش بده بخوره انشالله که موفق شی

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

سلام عزیزم‌خوبی؟ ویار نداری؟

سلام عزیزم خوبی آرامیس جون

من اصلا علائم ندارم ویار هم ندارم خیلی نگرانم🥺

فقط سینه هام خیلی حساس شده بود

که دوباره بهتره شد یکم فقط درد میکنه دست میزنم

۵ هفته و ۶ روزمه

فقط چند روزی روی بو حساس بودم 

ک دیگه حساس نیستم آنچنان 

نگرانم علائم ندارم

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
سلام عزیزم خوبی آرامیس جونمن اصلا علائم ندارم ویار هم ندارم خیلی نگرانم🥺فقط سینه هام خیلی حساس شده ...

نگرانی نداره عزیزم انشالله که بارداریت تا ماه آخر همین طور آسون باشه وتو دلی نازنینت مامانشو اذیت نکنه منکه سردخترم خیلی زجر کشیدم.انشالله که تو بارداریت خوب باشه و ازش لذت ببری