2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست
مرسی از دعای قشنگ می‌خوام بیخیال باشم اما چون زندگیم فقط بچه رو کم داره و درگیرشم نمی‌تونم من خودمم ...

انشاالله عزیزم حتما مدیتیشن هم گوش بده برات عالیه

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
انشاالله عزیزم حتما مدیتیشن هم گوش بده برات عالیه

سلام عزیزم‌خوبی؟ ویار نداری؟

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله عزیزم از خدا می خوام خواست خدا با خواست شما یکی بشه

امروز ۸ روز از تزریق آمپولم می‌گذره هفته دیگه همین یکشنبه باید برم آزمایش بدم دعا کنین که مثبت باشه و سالم بغل بگیرمش خدایا همه چشم انتظارا یک وروجک بندازی تو بغلشون 😍😍😍

سلام خانوما اینجا کسی از کیت تخمک گذاری استفاده کرده؟نحوه استفادش چطوریه؟به نظرتون خوبه یا نه می خوا ...

من قبلا استفاده کردم روز ۱۲ سیکلت نزدیک ظهر مثلا از ۱۰‌ ب بعد بزن اگه دو خط پررنگ بیفته یعنی تخمک آزاد شده اگه یکیش پررنگ‌باشه یکی کم رنگ باید چن روز پشت سرهم تکرار کنی ببینی پررنگ تر میشه یانه اگه پررنگ‌ترشه یعنی نزدیک تخمک گذاری اگه هم تکرار کردی و ار اون حالت تغییر نکرد یعنی تخمکت آزاد شده و باید سری بری اقدام

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

انشاالله عزیزم به خدا توکل کن سعی کن استرس نداشته باشی😍

لامصب میگم نمیشه برا بچه اقدام نیکنی نمیشه تو فکرش نباشی امشب عجله ای رفتم یه بی بی چک گرفتم گفتم ببینم اثر آمپول رفته با نه ساعت یک شب زدم منفی شد امروز ۹روز از زدن اچ سی جی مبگزه نمی‌دونم بخاطر مایعات زیاد خوردن بودند یا واقعا اثر دارو رفته که هاله هم نیافتاده و منفی شدحالا صب یکی دیگه با نمونه ادرار اول صبح میزنم خبر میدم  دعا کن برام که روز ۱۴ازمایش بارداریم مثبت بشه و سالم بغل بگیرمش 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

لامصب میگم نمیشه برا بچه اقدام نیکنی نمیشه تو فکرش نباشی امشب عجله ای رفتم یه بی بی چک گرفتم گفتم بب ...

آره واقعا نمیشه به فکر نباشی من از اونجایی  که ماه قبل خیلی خورد تو ذوقم دیگه بی خیال شدم ولی لامصب نا خودآگاه روزای تخمک گذاری استرس داشتم🥺 بعد اون دوباره از ذهنم بیرون رفت نمی دونم چه حکمتیه راضیم به رضای خدا 

می دونم سخته ولی سعی کن خودتو مشغول کنی  مثل من طوری فکر نکن که حتما این ماه باید بشه و اگه نشه دنیا تمومه چون خدای نکرده مثل من بدجور ضربه می خوری فقطططط باید توکل داشته باشیم🤲برات آیه الکرسی می خونم انشاالله این ماه خوش خبری🥰

ممنون عزیزم آخه استفاده کردنش تاثیر داشت تو بارداری سریع؟

عزیزم من تا استفاده کردم دو خط پررنگ افتاد ولی باردار نشدم اون ماه چون اصلا نمیدونستیم که شوهرم ضعیفه و اصلا راضی نمیشد آزمایش بده و یک سال بعد به اجبار من آزمایش داد و فهمید که واریکوسل داره بعد دارو مصرف کرد و درکنارش دمنوش بش میدادم و خداروشکر بعد ۲ ماه خوب شد و من باردار شدم.شما استفاده کن انشالله که موفق شی و ب زودی مادر شی.راستی برا شوهرت حتما قرص اسپریژن بگیر بخوره و درکنارش هرشب یه لیوان دمنوش خرنوب و جیسینگ هم بش بده بخوره برا کیفیت اسپرم خوبه

عزیزم من تا استفاده کردم دو خط پررنگ افتاد ولی باردار نشدم اون ماه چون اصلا نمیدونستیم که شوهرم ضعیف ...

ممنون عزیزم که اینقدر با حوصله همون رو راهنمایی می کنید انشاالله هر چی از خدا می خوای بهترینشو بهتون بده 🤲

قرص اسپریژن رو بدون نسخه هم میدن؟

آره واقعا نمیشه به فکر نباشی من از اونجایی که ماه قبل خیلی خورد تو ذوقم دیگه بی خیال شدم ولی لامصب ...

مرسی از دلگرمیات مینامونا جان ایشالا خدا از زبونت بشنوه و این ماه مثبت بشم هم تحت فشارم هم خودم خیلی دوست دارم شهریور که سقط کردم خیلی احساس ضعیف شدن میکنم دیگه اما همچنان به بالاس و اعتماد دارم این ماه خوشحالم می‌کنه 

عزیزم من تا استفاده کردم دو خط پررنگ افتاد ولی باردار نشدم اون ماه چون اصلا نمیدونستیم که شوهرم ضعیف ...

عزیزم منم تقریبا یک ماهه به شوهرم اسپریژن دادم خورد روزی دوتا یکی صب یکی شب یعنی میگی رو اسپرم تاثیر داره 

ممنون عزیزم که اینقدر با حوصله همون رو راهنمایی می کنید انشاالله هر چی از خدا می خوای بهترینشو بهتون ...

آره