2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930560 بازدید | 42837 پست
قربون محبتت برم انشاالله همه سالم باشیعزیز بتا بعد ۲،۳ روز دیر کردن ۳۲۵/۵ گفتن مثبتهنمیدونم چیکار کن ...

دعا کن برام منم من ای وی آف کردم برج ۵اولین بار مثبت شدم اما تو ۶هفته سقط شد تو شهریور الآنم بعد دو ماه رفتم پیش دکتر درمان دارویی گرفتم الآنم ۵روز اچ سی جی زدم باید ۲۶برم آزمایش بدم خیلی حال روحیم خراب شد بعداز سقط دعا کنین مثبت بشم منم میشه نفری یک صلوات برای باردار شدن بفرستین !؟ممنون ازتون 

دعا کن برام منم من ای وی آف کردم برج ۵اولین بار مثبت شدم اما تو ۶هفته سقط شد تو شهریور الآنم بعد دو ...

عزیزم اینجا کسایی بودن که چن بار ای وی اف کردن و جواب نداده و بعد باچشای خودشون معجزه خدارو تو رند.یشون دیدن و طبیعی باردار شدن انشالله که به لطف خدای بزرگ و مهربان شمام مادر میشی.برات صلوات فرستادم

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی😭😭😭😭😭بالاخره منم مامان شدم به لطف خدا😭😭تو شک هستمهمه میگفتن ای وی اف😭😭😭😭قر ...

خدا رو هزار بار شکرررر

چقدر برات خوشحال شدم 😍باور می کنی اشک تو چشام جمع شده انشاالله به سلامتی بغل می گیریم🤲😍😍

دعا کن برام منم من ای وی آف کردم برج ۵اولین بار مثبت شدم اما تو ۶هفته سقط شد تو شهریور الآنم بعد دو ...

انشاالله به حق مادر باردار شهید شما هم هر چه زودتر مامان میشید ما رو هم خوشحال می کنید🤲

من هرچی از شما تشکر کنم کمهدلداری شماراهنمایی شمادعای خیرتون 😭😭😭😭😭دقیقا منم روز شهادت حضرت فاطم ...

به به سلام عسلم 

ببین کی مامان شدههههه😍😍😍😍😍😍

ساناز جونم خیلی خیلی خیلییییییییییییی خوشحاال شدم عزیزدلم بخدا همیشه میومدم دیر ب دیر چک میکردم یا کلی دعات میکردم به یادت بودم برا مامان شدنت دورت بگردم حتی با آبجی مهشید صحبت میکردیم سراغتو میگرفت❤️

خیلی خیلی خوشحال شدمم عزیزدلم

دیروز هم غزل جون به من گفت که شما باردار شدی

وای بال دراوردم از خوشحالی😍

خداروهزاران بار شکر

آبجیغزل هم سلام رسوند و گفت که بهت تبریک بگم قشنگم 

و گفت بگو خیلی به یادش بودم و‌دعاش کردم ❤️😍

خلاصه که خیلی خیلی برات خوشحالیم جون دلم

کاری سوالی چیزی هم داشتم درخدمتتم نازم😍

صحیح و سلامت بغلش کنی انشالله تو‌دلی جیگرت رو

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

عزیزدلم حتما اگه قابل باشم

فقط عزیزم بدون من همه روش هارو‌رفتم 

فقط باید بیخیال بشی 

و حتما عزیزم ختم چله زیارت عاشورا بردار خیلی مجربه

من  ی عزیزی بهم گفت  و گفت حتما صبح نماز بخونم

گفت روز بیستم بگو ۵ تا سید برات دعا کنن

و بعد ادامه بده

حتما حاجت روا میشی فقط و فقط بیخیال باش

من خیلی وقتا میگفتم بیخیال اما خودمو گول میزدم

اینسری درگیر اثاث کشی شدم

ب معمای واقعی بیخیال بودم و شد

حتما گلم

برات ایتالکرسی هم میخونم

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
خدا رو هزار بار شکررررچقدر برات خوشحال شدم 😍باور می کنی اشک تو چشام جمع شده انشاالله به سلامتی بغل ...

دورت بگردم عزیزم انشاالله قسمت همگی

قربون دل مهربونتون برم 

انشاالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه😍

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
عزیزم چند سال منتظر بودین ؟چه دمنوشی استفاده می کردین؟

من گلم ۴،۵ سال

فقط من این ماه هرچی ک باعث استرسم میشد دور کردم

و یوگا و مدیتیشن خیلی تو این راه کمکم کرد

دمنوش فقط تا تخمک گذاری استفاده کردم  

گل محمد،زعفران،عناب ،به ،خارخسک ،بابونه 

به به سلام عسلم ببین کی مامان شدههههه😍😍😍😍😍😍ساناز جونم خیلی خیلی خیلییییییییییییی خوشحاال شدم ع ...

سلام دورت بگرردممممم خووووبی عزیزم

چقدر دلم براتون تنگ شده بود

اره ابجی باورم نمیشههههه😭😭

ذیگه تو اوج قطع امیدی خدا معجزشو بهم نشون داد

مطمعنم مطمعنم دعای خیر شماهاهم بوده

مرسی دورت بگردم 

عزیزم کلی سلام به غزلی جون و مهشید برسون

مرسی ک به یادم بودین دعام کنید همه چی خوب پیش بره 

قربون دل مهربونتون

اول اینجا گفتم😭😭😍😍😍اصلا یادم نمیره

دلگرمیاتون ،راهنمایی هاتون،دلسوزیاتون،خوشحالیاتون

دورتون بگردم 

انشاالله همیشه سعی و سالم باااااشین😍😍😍🌹🌹

به به سلام عسلم ببین کی مامان شدههههه😍😍😍😍😍😍ساناز جونم خیلی خیلی خیلییییییییییییی خوشحاال شدم ع ...

سلام ثریا جون ای بی معرفتا همه باهم در ارتباطیت الا من و ساناز چه خبر بچه هاتون بزرگ شدن؟ عکسشو بذار ببینم کلی بوسش کنم جگر خاله رو انشالله که همیشه سلامت باشید

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

عزیزم اینجا کسایی بودن که چن بار ای وی اف کردن و جواب نداده و بعد باچشای خودشون معجزه خدارو تو رند.ی ...

ایشالا که من جواب بگیرم آخه می‌گفتم بعد سقط خیلی درصد بارداری میره بالا منم دیگه طبیعی اقدام کردم فقط یکم درمان دارویی گرفتم واسه تقویت خودم و شوهرم

انشاالله به حق مادر باردار شهید شما هم هر چه زودتر مامان میشید ما رو هم خوشحال می کنید🤲

مرسی از دعای قشنگتون مرسی که روحیه میدین ایشالا خدا نصیب همه بکنه به دل منم نگاه کنه یه بچه سالم بذاره تو بغلم

عزیزدلم حتما اگه قابل باشمفقط عزیزم بدون من همه روش هارو‌رفتم فقط باید بیخیال بشی و حتما عزیزم ختم چ ...

مرسی از دعای قشنگ می‌خوام بیخیال باشم اما چون زندگیم فقط بچه رو کم داره و درگیرشم نمی‌تونم من خودمم الان یه چله یاسین برداشتم دو روز دیگه تموم میشه تو این سه روز شهادت نذر کردم هر نوع نذری به ذهنم رسید کردم نوشتم که بعداً ادا کنم دعا کنین برام ۱۰ روز دیگه با جواب بارداری بیام اینجا هم خودم هم شوهرم خیلی نیاز داریم