2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930873 بازدید | 42839 پست
سلام خوبینمن روز ۴تا۹لتزول خوردم زوز ۱۰اچ ام جی زدم و دکتر روز۱۳سونو گرفت فولی۲۰،،،۲۱داشتم برام امپو ...

سلام عزیزم منم این ماه دقیقا همین دارو هارو استفاده کرده بودم و ۱۴روز بعد آمپول بی بی چک روژان  زدم منفی شد با این حال کلی امیدوار بودم ولی یک روز بعد موعدم پریود شدم 

اگه پریود نشدین منتظر باشین و دوباره با یه مارک دیگه بی بی بزنید انشاالله که بارداری

پریودتون منظمه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه این تاپیک ،منم فردا ۱۶ روز میشه ببینم انشالله امید بخدا مثبت بشه🙏

سلام عزیزم بزن انشالله که مثبته و بیای خوشحالمون کنی

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

[QUOTE=400308680]چقدر خوبه این تاپیک ،منم فردا ۱۶ روز میشه ببینم انشالله امید بخدا مثبت بشه🙏[/QUOTE

ایشالا که فردا بیای خبر بارداریتو بزاری منم دوروز آمپول و زدم و اون و تو ۳روز برا منم دعا کن دوماه پیش بعداز دوسال حامله شدن و او ۶هفته سقط خودبخودی شد الآنم خیلی امیدوارم که مثبت میشم ،

خواهریا😭😭😭😭

من تو شک هستم😭😭

بخدا باورم نمیشه😭😭😭😭

گفتم اول برای شما بفرستم چون هر زمان شما کنارم بودین

درسته؟😭😭۳،۴ روز از موعد گذشته

۱ دقیقه اول پر رنگ شد

رفتم از مایش شب جوابش میاد لطفا برام دعا کنید اگه تونسید یکی ایتالکرسی برام بخونید😭

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
خواهریا😭😭😭😭من تو شک هستم😭😭بخدا باورم نمیشه😭😭😭😭گفتم اول برای شما بفرستم چون هر زمان شما کنا ...

خدا رو هزار بار شکر 😍

حتما برات آیه الکرسی می خونم منتظریم زود با خبر خوب بیا پیشمون

خواهریا😭😭😭😭من تو شک هستم😭😭بخدا باورم نمیشه😭😭😭😭گفتم اول برای شما بفرستم چون هر زمان شما کنا ...

سلام عزیزم خوبی بذار بیبی چکتو ببینم دختر.خدا شاهده چتتو خوندم مو ب تنم سیخ شد انشالله که با خبر خوش بیای فردا حتما بیای خبر بدی ازته دلم از خدا میخوام فردا با خبر خوش مادر شدنت تایپیکو باز کنم.انشالله

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲بعد نزدیک ۳ سال بازم رفتم تو اقدام که به امید خدا یه نینی کوچولو برا نیکا خانم بیارم تا دخترم هم بازی داشته باشه خدایا من به لطف تو امیدوارم یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبم کن

ساناز جون کجایی دیشب برات آیت الکرسی خوندم بیا یه خبر از خودت بده منتظریم

خدا رو هزار بار شکر 😍حتما برات آیه الکرسی می خونم منتظریم زود با خبر خوب بیا پیشمون

سلام عزیزم قربونت برم

انشاالله عمین روزای عزیزم دامن همگی سبز بشه😍

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم

سلام عزیزم خوبی😭😭😭😭😭

بالاخره منم مامان شدم به لطف خدا😭😭

تو شک هستم

همه میگفتن ای وی اف😭😭😭😭

قربون معجزه خدا برم😭😭😭

دورت بگردم ممنون عزیزم خیلی لطف داشتی

ساناز جون کجایی دیشب برات آیت الکرسی خوندم بیا یه خبر از خودت بده منتظریم

قربون محبتت برم انشاالله همه سالم باشی

عزیز بتا بعد ۲،۳ روز دیر کردن ۳۲۵/۵ 

گفتن مثبته

نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

ابجی کی برم سونو؟میشه تجربه هاتون بگین

قربون محبتت برم انشاالله همه سالم باشیعزیز بتا بعد ۲،۳ روز دیر کردن ۳۲۵/۵ گفتن مثبتهنمیدونم چیکار کن ...

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله که تو دلیت سالمه و ب وقتش بسلامت بغلش کنی چن شب پیش فک کنم شهادت  حضرت فاطمه بود ب روایتی اگه اشتباه نکنم دلم شکست برا همه منتظرا دعا کردم اومدی جلو چشم برات دعا کردم خدا جوابتو بده و مادر شی الانم اشکم در اومده دارم برات مینویسم خیلی انتظار کشیدی عزیزم انشالله که تو دلیت سلامت باشه.به شوهرت دمنوشا رو دادی؟ الان فقط استراحت کن گرمیجات اصلا نخور انشالله ۸ هفته بری و صدای قلب کوچولوشو بشنوی و بیای اینجا بگی و ماهم کیف کنیم.برا منم دعا کن باز مادر شم دخترم از تنهایی درآد.دیشب دو ساعت التماس باباشو کرده که ببریمش پیش دختر عموش پز ماژیکشو بش بده😄 رفتیم اونجا جاریم فرش جدید گرفته بود طفلک نمیذاشت ماژیکشو باز کنه همش میگفت نزنی ب فرش منم ناراحت شدم براش گفتم خدایا کمکم کن باز مادر شم بچم از تنهایی درآد مجبور نشم همش ببرمش بیرون اینطور باش برخورد بشه

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله که تو دلیت سالمه و ب وقتش بسلامت بغلش کنی چن شب پیش فک کنم شهادت حضرت ...

من هرچی از شما تشکر کنم کمه

دلداری شما

راهنمایی شما

دعای خیرتون 

😭😭😭😭😭

دقیقا منم روز شهادت حضرت فاطمه صبح نماز خواب دیدم 😭و بعد به دلم افتاد بی بی چک بزارم خیلی گریه کردم

خیلی 😭

بعد در کمال ناباوری 😭🥹خیلی طول کشید

اما ارامیس جان واقعا الان میبینم بهترین موقعیت زندگیم مادر شدم😭

خیلی دعام کنید همه چی خوب باشه 

انشاالله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه شماهم

واقعا سخته چشم انتظاری 

و حتما به زودی مطمغنم شماهم خبرشو میدی 

بله دمنوش من میخوردم 

و تنهای چیزی ک بود 

واقعا درگیر مسائل دیگه شدم جابهجایی خونه

اصلا به فکر نبودم بیخیال بیخیال

ممنون ابجی 

پس ب نظر الان اصلا نرم سونو نه؟؟؟

سونو واژینال میگن اولش انجام میدن؟؟؟

من هرچی از شما تشکر کنم کمهدلداری شماراهنمایی شمادعای خیرتون 😭😭😭😭😭دقیقا منم روز شهادت حضرت فاطم ...

نه عزیزم سونو واژینال برا اوناست که مشکلی دارن مثلا بتاشون خیلی زیاده و احتمال بارداری خارج رحمیه.به لطف خدا تو دلیت سالمه انشالله.الان فقط ساک بارداری مشخصه بری برا تشکیل قلب خیلی زوده بذار ۸ هفته برو که صدا قلبشو بشنوی انشالله

2790
2778
2791
2779
2792