2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928497 بازدید | 42808 پست
عزيزم ، اگه عدد بتات هنوز بالا نرفته  سونو نرو .... چون توي سونوي واژينال و سونو شكمي چيزي نش ...

هر دو روز ازمايشتو تكرار كن 

اگه ديدي دو برابر ميشه عدد بتات 

بارداري ، و نگراني به خودت نده ..

واسه ي سونو هم اصلا عجله نكن...

خدايا دوستت دارم ♥️
سلام عزیزم خوبی.تا پری نیومده امید هست.ناامید نباش.هرچی خدا بخواد همون میشه.مامانی جونم.

فداتشم مهربون آره فعلا امیدوارم دیروز دل وکمرم درد میکرد خیلی از عصرشم همش حالت تهوع داشتم رفتیم باشوهرم بیرون چیپس خرید تا بازش کرد من حالم بدشد وعق زدم دیگه یکم نگه داشته تا من پیاده شدم هوا خورد بهم حالم جااومد ولی امروز هیچیم نیس

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرسیجونم فدات بشم یه وقت ناراحتی نکنیا.خدد بزرگه.منم فعلا دوران پریودم میگذرونم.کم کم تمومم ان شاالل ...

انشالله عزیزم که این ماه حتما نی نی ات میاد تو دلت

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
حدیث جان شمام نگران نباش.ان شاالله که مامان بشی بزودی‌.درمانو ول نکن.مرتب پیگیر باش اخرش خدا بهت مید ...

مرسییی عزیزم خداازدهنت بشنوه.من خیلی دیر به فکر افتادم واسه همین خودمو سرزنش میکنم😔

مرسییی عزیزم خداازدهنت بشنوه.من خیلی دیر به فکر افتادم واسه همین خودمو سرزنش میکنم😔

سرزنش چرا.اگه خواست خدا بود در طول این مدت باردار میشدی.حتما الان موقعشه که خدا راهی پیش پات گذاشته.توکل کن بخدا

فداتشم مهربون آره فعلا امیدوارم دیروز دل وکمرم درد میکرد خیلی از عصرشم همش حالت تهوع داشتم رفتیم باش ...

خدا کنه مامان بشی.خیلی برات دعا میکنم.فعلا جز صبر راهی نداری.بزار چن روزی از موعدت بگذره و بیبی بزار.ان شاالله که دوخطه ببینیش.

سلام خوشگلا. من رفتم ازمایش فک کردن منفی شده  شب بردم پیش دکترم گف مشکوکه  برام سونو نو ...

سلام عزیزم.به توصیه سمانه سادات عمل کن.درست میگه.سونوی زود هنگام فقط میخوره تو ذوقت.صبر کن.بتا رو فقط چک کن.حداقل ۴ روزی بعداز ازمایشت برو باز تست بده.اگه باردار باشی قطعا عددش بیشتراز قبلی میشه.تصمیم باخودته عزیزم.ولی سونو اگه بکنه داخلی میکنه که این خودش ریسک داره.اگه باردار باشی ممکنه خونریزی کنی

خرسیجونم فدات بشم یه وقت ناراحتی نکنیا.خدد بزرگه.منم فعلا دوران پریودم میگذرونم.کم کم تمومم ان شاالل ...

سلام عزیزم نه گلی غصه نمیخورم ولی این ماه دیگه دکتر نمیرم  آقام  تصادف کرده دیگه وقت نمیکنم . چون سه روز اول پری باید برم . 

سلام بچه ها این تاپیک رو خوندم دیدم خیلی با برکت بوده😊گفتم من هم پیان بگذارم امروز روز ۱۶ دوره هستم روز ۱۴ امپول hcg زدم روز ۱۱ دوره دو تا فولی ۱۳ و یک فولی ۱۴ داشتم دعا کنید نتیجه بگیرم