2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست
اشکال نداره گلم. ناراحت نباش منم بعد ۱۸ روز پریود شدم . خدابزرگه بلاخره به ماهم میده. من غصه نمیخورم ...

به خدا دست خودم نیست دیگه خسته شدم.چ قدرصبور باشم چ قدر بگم این ماه دیگه میشه ولی پری لعنتی میاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندماه تو اقدامی؟

من یک سال و ۸ ماهه ک اقدامم .ولی بیخیال بودم همش میگفتم این ماه میشه دیگه یهو به خودم اومدم دیدم یک سال و نیم گذشته ولی هنوز خبری نیس دیگه رفتم دکتر الان سه ماهه که پیگیرشدم حسابی قرص واینامیخورم.وفهمیدم تنبلی دارم

سلاام.بچها امروز درچه حالین؟من ازصبح علائم پریودم شروع شده دل وکمرم دردمیگیره ووول میکنه امروز 11امپ ...

سلام عزیزم خوبی.تا پری نیومده امید هست.ناامید نباش.هرچی خدا بخواد همون میشه.مامانی جونم.

اشکال نداره گلم. ناراحت نباش منم بعد ۱۸ روز پریود شدم . خدابزرگه بلاخره به ماهم میده. من غصه نمیخورم ...

خرسیجونم فدات بشم یه وقت ناراحتی نکنیا.خدد بزرگه.منم فعلا دوران پریودم میگذرونم.کم کم تمومم ان شاالله برم اقدام.ایندفعه دکتر قرص لترزول تنها داده .و امپول اچ سی جی.شیافت سیکلوژست و قرص آ اس آ.و امپول اچ سی جی.گفتم خانم دکتر اینا واسه چیه.گفت ممکنه خونت غلیظه موقع  لقاح و بعدش جنین اگرم بوجود بیاد فلان طور بشه بخدا یادمم نیست چی گفت.و شیافم گفت بعداز روز ۱۴ بزار تا اگه بچه ای تشکیل شد جاش محکم بشه.متفاوت بود این سری.توکل بخدا ببینم چی میشه.خدا کنه فولیکولا رشد کافی بکنن.امپول واسه رشدش نداده ایندفعه.فقط لترزول.خدا بزرگه.

حالا من که دکترم برای آزاد سازی یه آمپول دیگه داد و روز بیست بهم اچ سی جی داد تازه دوفاستونم داده روزی سه تا 

خب من کی میتونم بیبی چک بزنم تا روز 34 که اثر آمپول هست  بعدشم با دوفاستونم که پریود نمیشم اما تمام علامتای پریودو دارم از شانس این ماه بدترین دعواهارو داشتم...

سلام خوشگلا. من رفتم ازمایش فک کردن منفی شده  شب بردم پیش دکترم گف مشکوکه  برام سونو نو ...

واي مباركههه

چند بود بتات؟؟ايشالله كه سرييييع ميره بالا

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلام خوشگلا. من رفتم ازمایش فک کردن منفی شده  شب بردم پیش دکترم گف مشکوکه  برام سونو نو ...

عزيزم ، اگه عدد بتات هنوز بالا نرفته 

سونو نرو ....

چون توي سونوي واژينال و سونو شكمي چيزي نشون نميده 

مگر اينكه عدد بتات از ٢٠٠٠بالاتر باشه..

منم زود رفتم سونو واژينال و افتادم رو خونريزي بماند كه دكتر چيزي نديد و تشخيص خارج رحمي داد.. من بتام طرفاي هزار بود كه رفتم سونو...

خدايا دوستت دارم ♥️