سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
فداتشم مهربون آره فعلا امیدوارم دیروز دل وکمرم درد میکرد خیلی از عصرشم همش حالت تهوع داشتم رفتیم باشوهرم بیرون چیپس خرید تا بازش کرد من حالم بدشد وعق زدم دیگه یکم نگه داشته تا من پیاده شدم هوا خورد بهم حالم جااومد ولی امروز هیچیم نیس
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام بچه ها این تاپیک رو خوندم دیدم خیلی با برکت بوده😊گفتم من هم پیان بگذارم امروز روز ۱۶ دوره هستم روز ۱۴ امپول hcg زدم روز ۱۱ دوره دو تا فولی ۱۳ و یک فولی ۱۴ داشتم دعا کنید نتیجه بگیرم