2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928560 بازدید | 42808 پست
عزیز پس چرا دکتر بهم گفت ۷ روز بعد تزریق آمپول بزن. یعنی زنگ بزنم بپرسم ازش؟

اره بپرس حتما دلیلی داره.ماکه دکتر نیستم فقط درحد اطلاعات خودمون و تجربه ای که باهاش داشتیم میگیم گلم.چه امپولی؟اچ سی جی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بپرس حتما دلیلی داره.ماکه دکتر نیستم فقط درحد اطلاعات خودمون و تجربه ای که باهاش داشتیم میگیم گل ...

نمیدونم آمپول چی بود خارجی بود ۸۰ تومن شد یه دونه. ماه پیش اچ سی جی بود تا رو باهم زدم. این ماه نمیدونم.

چرا بترسی برو دکتر قشنک تحت نظر باش از سلامتی خودتو طرز قرار گرفتن بچه مطمین شو 

سلام عزیزم شما گفتی یه بار سقط داشتی علتش چی بود و علایمت چی بود؟

من ۵هفته رفتم سونو فقط ساک بود خیلی نگرانم

منم دیروز که پنجشنبه باشه روز هشتم پری بودیه دونه آمپول hmg زدم سه شنبه هم دکترم گفت بیا واسه سونو

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
سلام عزیزم شما گفتی یه بار سقط داشتی علتش چی بود و علایمت چی بود؟ من ۵هفته رفتم سونو فقط ساک بود خی ...

عزیزم استرس نده به خودت چیزی نیس انشالله که صحیح وسالم 

صبح یه بی بی دیگه زدم سفیییید دکتر برام نوشته بود که 3 برم از حالا فردا باید برم ...خیلیی امیدم رو ...

عزیزم صبرکن شاید لقاح دیر انجام شده که نشون نمیده فعلا بازم صبرکن یکی دوروز دیگه بیبی بزن انشالله مثبته 

سلام عزیزان من بعد چند روز برگشتم .امروز روز آخر پریودیمه .این ماه هم خودم و هم شوهرم باید بریم؟ ازم ...

عزیزم انشالله که آزمایش هردوتون خوبه ومشکلی نیس واسه عکس رنگی هم باید قبل ازتخمک گذاری بری چون ممکنه روزای 12 به بعد پریودی تخمک گذاری داشته باشی من روز 9 پریودی رفتم گرفتم دقیقادوروز بعد پاکیم

ماه قبل خیییلی درد داشتم .ولی این ماه درد ندارم. نمیدونم چرا.ممنون گلم

انشالله این ماه میخای مامان بشی نی نی ات ازالان داره بهت نشونه میده

صبح یه بی بی دیگه زدم سفیییید دکتر برام نوشته بود که 3 برم از حالا فردا باید برم ...خیلیی امیدم رو ...

گلم استرس بخودت راه نده.تا بیبی مثبت نشده الکی نرو آز بدی .کمی صبر داشته باش.هرچی خدا بخواد همون میشه.دست منو شما نیست.پس کمی صبرو توکل.داشته باش..امروز چند روز بعده آمپوله؟