2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928526 بازدید | 42808 پست

من دیگه نمیخوام بی بی بزنم ایندفعه ۱۴ روز بعد آمپول میرم آزمایش میگیرم. آزمایشگاه گفت ۳ روز از لقاح گذشته باشه نشون میده. چون هر دفعه چندتا بی بی میگیرم بعدش همش منفی میشه استرسم که بدتر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش کمه.وقتی خانمی که تو بارداری لک بینی داره یا خونریزی بهش شیاف پروژسترون میدن .چرا شیاف استفا ...

نمیدونم اخه دکتره مطمئن بود ک تو برو برا تشکیل ساک حاملگی.هرشب دارم شیاف واژینال میزارم.امپولشم تا چن شب بعد از اچ سی جی زدم

نمیدونم اخه دکتره مطمئن بود ک تو برو برا تشکیل ساک حاملگی.هرشب دارم شیاف واژینال میزارم.امپولشم تا چ ...

دکترت بهتر میدونه. دکتر من هیچی نداد فقط کیت تخمک گذاری داد. ایشاالله که بارداری . زیاد راه نرو. مواظب غذاهایی که میخوری باش زعفرون اینا نخوری. راستی چندتا فولیکول خوب داشتی؟

من دیگه نمیخوام بی بی بزنم ایندفعه ۱۴ روز بعد آمپول میرم آزمایش میگیرم. آزمایشگاه گفت ۳ روز از لقاح ...

عزیزم درسته که بیبی چک خیلی بده و منفی دیدنش واقعا سخته.ولی من توی این یکسالی که منتظرم اویلش ازبس اشتیاق داشتم میرفتم ازمایش خون میدادم بعدم کلی پول داده بودم و بیهوده منفی میشد آز بتا هم میدادم.ولی دیگه دیدم هرماه ضرره.ولش کردم.اول صبرمیکنم که موعد پری برسه وقتی که ازش گذشت دیدم دیر شد تازه بیبی میزارم اگه دیدم منفیه منتظر پ میمونم و میاد.حتی با یکهفته تاخیر.بخاطر همین دیگه دوماه کلا بیبی چکو تعطیل کردم.چون داره زودتر ازموعدپری میاد.اینماه که قرص وامپول زدم میدونم که دیر میشه حداقل یک هفته

[QUOTE=137992692]عزیزم درسته که بیبی چک خیلی بده و منفی دیدنش واقعا سخته.ولی من توی این یکسالی که منتظرم اویلش ازبس ا  نه من اولین باره که میخوام برم. چون هردفعه بی بیم منفی میشه کلی گریه میکنم. اول بچه نمیخواستم الانکه میدونم نمیشه حسرت بچه داره دیونم میکنه.

سلام خانمای گل..من یک سال و سه ماهه اقدامم.سه روزه ک آمپول اچ سی جی زدم.توروخدا واسم دعا کنید.خیلی ب ...

انشالا ک خدا یه دونه جوجه خوشگل بزاره دامنت.من ک ۷ ساله منتظرم خدا ب هممون بده 

ما بنده هات بی صبریم خدا اینجوری امتحانم نکن