سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
من دیگه نمیخوام بی بی بزنم ایندفعه ۱۴ روز بعد آمپول میرم آزمایش میگیرم. آزمایشگاه گفت ۳ روز از لقاح گذشته باشه نشون میده. چون هر دفعه چندتا بی بی میگیرم بعدش همش منفی میشه استرسم که بدتر.
نمیدونم اخه دکتره مطمئن بود ک تو برو برا تشکیل ساک حاملگی.هرشب دارم شیاف واژینال میزارم.امپولشم تا چ ...
دکترت بهتر میدونه. دکتر من هیچی نداد فقط کیت تخمک گذاری داد. ایشاالله که بارداری . زیاد راه نرو. مواظب غذاهایی که میخوری باش زعفرون اینا نخوری. راستی چندتا فولیکول خوب داشتی؟
[QUOTE=137992692]عزیزم درسته که بیبی چک خیلی بده و منفی دیدنش واقعا سخته.ولی من توی این یکسالی که منتظرم اویلش ازبس ا نه من اولین باره که میخوام برم. چون هردفعه بی بیم منفی میشه کلی گریه میکنم. اول بچه نمیخواستم الانکه میدونم نمیشه حسرت بچه داره دیونم میکنه.
سلام خانمای گل..من یک سال و سه ماهه اقدامم.سه روزه ک آمپول اچ سی جی زدم.توروخدا واسم دعا کنید.خیلی بچه دوس دارم.بعداز زدن آمپول باید چه شبایی اقدام داشته باشم؟