2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928560 بازدید | 42808 پست
۱۵ خوبه .تا روز ۱۴ .فک کنم روزی دومیل بزرگتر میشه.حداقل ۱۹ میشه شایدم بیشتر.خوبه اگه اسپرم شوهرت مشک ...

خدا خیرتون بده چقدر حرفتون ارومم کرد ...برام دعا کنید خیلی حالم بده و ناامیدم 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرتون بده چقدر حرفتون ارومم کرد ...برام دعا کنید خیلی حالم بده و ناامیدم 

ناامید نباش.بدون حمکت خدا برگی ازدرخت نمیفته .اگه قسمتت همین ماه باشه .میشه.حتی اگرم نشد بازم ناامید نشو و بخدا توکل کن وازش بخواه حاجت دلت با حمکتش  یکی باشه عزیزم.

قربونت برم خب مااینجاییم که بهم انرژی مثبت وخوب بدیم دیگه مگه نه؟انشالله که هممون تواین تابستونی نتی ...

وای چقدر لذت میبرم نوشتی بانی نی تودلمون میریم مجلس علی اصغر.خدا یا ببین بنده هات چقدر به کرمت امید دارن.مبادا ناامیدشون کنی اونم تو این ماه که درهای رحمت و برکت به روی همه بازه.خدایا درد دلمونو پیش کی ببریم که محرم اسرارمون باشه.مگه کسی به غیر ازخودت هست؟تو دانا و اگاه به درد دل ما هستی.الهی بحق این شبهای پایانی ماه مبارک دامن همه منتظرای نی نی سایتو سبز کن و دلشونو شاد.الهی آمین.

ناامید نباش.بدون حمکت خدا برگی ازدرخت نمیفته .اگه قسمتت همین ماه باشه .میشه.حتی اگرم نشد بازم ناامید ...

چشم عزیزم ممنونم .ان شاالله خدا شماروهم حاجت رواکنه و به خواست دلتون برسید 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

سلام عزیزان من بعد چند روز برگشتم .امروز روز آخر پریودیمه .این ماه هم خودم و هم شوهرم باید بریم؟ ازمایش بدیم دعا کنید برام .همش میگم خدا کنه از شوهرم نباشه و کیست باشه از خودم.راستی عکس رنگی رحم رو کی بگیرم خوبه

سلام چقد این تاپیک امیدوارکنندس.منم امروز ۱۳ روز از زدن امپول اچ سی جی میگذره،پس فردا نوبت پریودیمه، ...

سلام عزیزم بیبی بزن الان دیگه معلوم میکنه عکسش بفرس انشالله مثبته

سلام چقد این تاپیک امیدوارکنندس.منم امروز ۱۳ روز از زدن امپول اچ سی جی میگذره،پس فردا نوبت پریودیمه، ...

آره عزیز امروز بزن اگه مثبت بود پس فرداهم دوباره بی بی بزن ببین خطش روشن تر شده یانه.

سلام عزیزان من بعد چند روز برگشتم .امروز روز آخر پریودیمه .این ماه هم خودم و هم شوهرم باید بریم؟ ازم ...

عزیز عکس رنگی رو باید نوبت بزنی .من زمان پریودیم رفتم بعد پریودی نوبت داد بهم. تازه تست بتا هم دادم.

بهار جان خوبی عزیزم خیلی وقته سلام نکردم بهت ببخشید ،اینکه منتظری یه درده وقتیم باردار میشی یه درده& ...

سلام عزیزم بلاخره به دردسرش هم می ارزه انشالله سالم بیاد بغلت منم خوبم اومدم مسافرت شاید چندوقتی نیام تو اینجا میخوام فکرموازادبزارم

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼