2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930527 بازدید | 42837 پست
ببخشیدمیشه یکی کمکم کنه من چطوری استفاده کنم ازنی نی سایت من الان میرم گوگل سرچ میکنم وبعدمیام‌میبین ...

منم همینطوری میرم تو گوگل نی نی سایتو سرچ میکنم نام کاربری و رمزو میزنم میام ولی اگه نمیخوای هر دفعه رمزو بزنی یه بار که زدی پاییین نوشته مرا به خاطر بسپار یه همچین چیزی اونطوری فقط نی نی سایتو سرچ کنی وارد میشی همینو میدونم فقط😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اولین سونو کی انجام میشه

من بچه اولم که متاسفانه سقط شد رو همون که بی بی چک زدم سونو کردن ولی گفت فعلا چیزی مشخص نیس برو یه ماه دیگه بیا، برا اینم رفتم همون یه روز مونده به پریود خواست سونو بکنه ولی گفت نه برو یه ماه دیگه حالا اون یه ماه میشه دوشنبه بیمارستانم سونو گرفتم دیگه فکر نکنم اونجا لازم باشه . اما هرجا یجوره بد نیس که بری حداقل اینکه بچه جاش درسته و خارج رحمی نباشه خدایی نکرده خوبه، اما میگن سونوهم ضرر داره ادم میمونه چیکار کنه😐

سلااام ماجده جون خوبی؟ دیگه نیومدی! آز شوهرت چی شد؟

آزمایش شوهر من که شدیدا بد بود و حرکت اسپرمش صفر هستش

واریکوسل شدید گرید ۳ داره و باید عمل بشه 

دکتری که رفته بودیم پیشش به شدت نا امیدمون کرد و گفت بعد عمل هم چون سنت کمه شااااااید بچه دار بشی 

از یه دکتر دیگه واسش وقت گرفتم تو این شبا منو هم دعا کنین که واقعا نا امید و شوکه هستم

اخه دومی بعدخشک شدنش دیدم هالشو.یعنی میشه ای خدا هنوز سه روزمونده تاپری😥😥😥توراخدادعام کنید

منم بی بی روزای اول هاله رو بعد خشک شدن میدیدم عزیزم. همون لحظه نمینداخت. ایشالا هستی😘

سلااام ماجده جون خوبی؟ دیگه نیومدی! آز شوهرت چی شد؟ آزمایش شوهر من که شدیدا بد بود و حرکت اسپرمش صف ...

الهی که به زودی مشکلت حل شه و بیای خبر بارداریتو بدی عزیز دلم. واریکوسل بعد عمل اکثرا بچه دار شدن. با دید خوب جلو برین و عملو انجام بدین زودتر. خیالت راحت که میشه. همین کا مشکلو فهمیدی از کجاس جای شکر داره. شوهر منم واریکوسل داشته عمل کرده یبار. ناامید نباش فقط. مطمئنن بچه دار میشی😘

الهی که به زودی مشکلت حل شه و بیای خبر بارداریتو بدی عزیز دلم. واریکوسل بعد عمل اکثرا بچه دار شدن. ب ...

سلام نیکان جون خیلی ممنون از دلداری و حرفاهای پر انرژیت،

میشه بگی شوهرت واریکوسل درجه چند داشتن؟ و پیش کدوم دکتر عمل کردن؟